«Συγκλονιστικη η αγαπη του ανωνυμου φιλου συντοπιτη»

Τη Δευτέρα αναλαμβάνει πλήρως τα καθήκοντά του ο νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης μετά την περιπέτεια της υγείας του. Χθες, καλώντας τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, απηύθυνε δημοσίως ευχαριστίες στον απλό και ανώνυμο κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε, αλλά και όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κομοτηνής.

«Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω όλους τους επώνυμους και τους ανώνυμους, που μου συμπαραστάθηκαν σ΄ αυτήν την περιπέτεια της υγείας μου. Τους βουλευτές του Νομού Ροδόπης, όλους τους κοινωνικοοικονομικούς φορείς, τα κόμματα, τον απλό ανώνυμο Ροδοπίτη συμπολίτη μας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, την Διευθύντρια της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Παναγιωτίδου, τον κ. Γκότση, την σεμνή και ακούραστη Λουΐζα Κουτσογιάννη και τη συναδέλφισσα νομαρχιακή σύμβουλο Σοφία Παπαναστασίου.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο μου και συμμαθητή, διακεκριμένο καρδιολόγο, Αίαντα Αντωνιάδη, που επί τρεις ημέρες ήταν δίπλα μου.


Θα ήθελα, ακόμη να καταθέσω μια πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία. Ήταν η εντυπωσιακή, συγκλονιστική αγάπη του απλού, του ανώνυμου φίλου, συντοπίτη, Ροδοπίτη, που δεν μπορούσα προγενέστερα να την αξιολογήσω. Είναι μια πολύ σημαντική έκφραση αγάπης που μου δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσω, να συνεχίσουμε όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι στην εξελικτική αναπτυξιακή διαδρομή του νομού Ροδόπης.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Ροδοπίτες ότι το θεσμικό λειτούργημα που έχω επωμισθεί το λατρεύω και για μένα αποτελεί στάση ζωής».

Τέλος, ο κ. Γιαννακίδης ευχαρίστησε τα μέσα ενημέρωσης διαβεβαιώνοντας τη συνέχιση της συνεργασίας.

Έφη Μωραΐτου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.