“Συγκατοικοι” στην κορυφη Ελπιδα Σαπων και ΠΑΟΚ Κοσμιου!

Νίκη για την Ελπίδα στην Γρατινή, ισόπαλο το ντέρμπι στον Ίασμο

Με την 5η αγωνιστική συνεχίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα play off και τα play out της Α' ΕΠΣ Θράκης με απολογισμό 13 τέρματα, δύο νίκες γηπεδούχων, τρείς ισοπαλίες και μία νίκη φιλοξενούμενου. Ισόπαλο αναδείχθηκε το ντέρμπι στον Ίασμο ενώ μεγάλο διπλό πήρε στην Γρατινή η Ελπίδα Σαπών.

Στο “Απόστολος Σουλιώτης” ο Μέγας Αλέξανδρος υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Κοσμίου με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές όμως τους ψυχωμένους φιλοξενούμενους να “απαντούν” και τις δύο φορές και να φεύγουν από τον Ίασμο με την ισοπαλία.
Το σκορ άνοιξε στο 11' ο Δεμιρτζίδης με κοντινή προβολή, ενώ στο 39' ο Ζαγγούλος με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Ξενάκη ισοφάρισε για τους ασπρόμαυρους.
Στο 76' ο Βιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του όμως και πάλι ο ΠΑΟΚ δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Χατζητουλούση ισοφάρισε εκ νέου. Στο 83' ο Φουρκάν αποβλήθηκε καθώς σύμφωνα με τον α' βοηθό είπε ορισμένα…γαλλικά.

Σπουδαίο διπλό με σκορ 0-2 πήρε στο γήπεδο του Κάλχα η Ελπίδα Σαπών που έδειξε να ξεπερνάει γρήγορα την ήττα από τον Μ.Αλέξανδρο και επέστρεψε και πάλι στην κορυφή (σ.σ με συγκάτοικο).
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν ο Πάλι στο 37', ενώ το 0-2 έκανε στο 48΄ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων, Αμέτ Ερκάν.

Λευκή ισοπαλία στο παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Σώστη και τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε μια καλύτερη βαθμολογική θέση στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Για τα play out ο Ορφέας Ξυλαγανής πήρε δύσκολη νίκη, και μάλιστα με ανατροπή, στην έδρα της Στρύμης. Το σκορ άνοιξε στο 50' ο Σάββα για τους γηπεδούχους, όμως στο 62' ο Αραμπατζής και στο 63' ο Γιαννακουδάκης έκαναν την ανατροπή χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Ξυλαγανής.
Στο γήπεδο της ΕΠΣ, Μεσσούνη και Πολύανθος αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.
Οι φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι παρόλο που προηγήθηκαν με 0-1 στο 38' με γκολ του Στυλιανίδη, δεν κατάφεραν να κρατήσουν για πολύ το υπέρ τους σκορ καθώς δέχθηκαν μετά από δύο μόλις λεπτά τέρμα από τον Χατζηγεωργίου με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Τέλος πολύ σημαντική νίκη πήρε η Αναγέννηση Παγουρίων απέναντι στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής με σκορ 2-0.
Στο  30' και στο 45΄ο Μαρίνος με δύο προσωπικά τέρματα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Οδυνηρή ήττα για τον ΠΑΟΚ που πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση βαθμολογικά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε play off και σε play out:
Δόξα Γρατινής-Ελπίδα Σαπων 0-2
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-2
Δόξα Σώστη – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-0
Α.Ο. Μεσσούνης – Κομψάτος Πολυάνθου 1-1
Αναγέννηση Παγουρίων – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-0
Ορφέας Στρύμης – Ορφέας Ξυλαγανής 1-2
Η Βαθμολογία των Play-Off της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης:
1. Ελπίδα Σαπών 27
2. ΠΑΟΚ Κοσμίου 27
3. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 25
4. Δόξα Γρατινής 22
5. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 20
6.Δόξα Σώστη 16
Η Βαθμολογία των Play-Out:
1. Ορφέας Ξυλαγανής 21
2. Αναγέννηση Παγουρίων 15
3.Κομψάτος Πολυάνθου 12
4. Ορφέας Στρύμης 12
5. ΑΟ Μεσσούνης 9
6. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 8

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.