Συγχαρητηρια απο Ενωση Αστυνομικων Υπαλληλων ΕΑΚΑ και ΕΚΑ προς την Ομαδα Διωξης Ναρκωτικων της ΤΑ Κομοτηνης

Αιχμές για τις συνθήκες εργασίας τους

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και οι συνδικαλιστικές παρατάξεις Ε.Α.Κ.Α. και Ε.Κ.Α. Ροδόπης που απευθύνονται προς τους συναδέλφους τους οι οποίοι υπηρετούν στο Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής με αφορμή τη σύλληψη τριών ατόμων μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και την κατάσχεση 500.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy.

Πιο συγκεκριμένα η μεν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια «στους συναδέλφους μας στην ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, για την μεγάλη επιτυχία στον τομέα της δίωξης ναρκωτικών, η δράση της οποίας ξεπέρασε πολλές φορές τα όρια της μικρής Ροδόπης και Θράκης κι έχει επεκταθεί σε όλη βόρεια Ελλάδα. Αυτή τη φορά μάλιστα ο αντίκτυπος της δουλειάς τους, η υπερεργασία, η αυταπάρνηση και το φιλότιμο τους έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, με εκτενείς αναφορές σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία».

«Η μεγάλη αυτή επιτυχία» τονίζει η Ένωση «έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου οι Υπηρεσίες μας λειτουργούν υπό μεγάλη πίεση, με το ελάχιστο αστυνομικό προσωπικό και με τα ελάχιστα μέσα που μπορεί να διαθέσει η Υπηρεσία στο προσωπικό της. Η έκφραση θαυμασμού και περηφάνιας για τους συναδέλφους μας είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής προς αυτούς.

Οι δε συνδικαλιστικές παρατάξεις ΕΑΚΑ και ΕΚΑ Ροδόπης σημειώνουν στη δική τους ξεχωριστή ανακοίνωση πως «για πολλοστή φορά οι συνάδελφοί μας, μας γεμίζουν με αισθήματα υπέρμετρης υπερηφάνειας, καθώς εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ καλά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εργάζονται προκειμένου να προστατεύσουν όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και τους συμπολίτες μας ανά την Επικράτεια από την θανατηφόρα μάστιγα των ναρκωτικών».

Παράλληλα συμπληρώνουν πως «και ενώ ο καθείς θα θεωρούσε αυτονόητο ότι το έργο που με  περίσσιο φιλότιμο και αυτοθυσία καταφέρνουν οι συνάδελφοί μας, να επιβραβεύεται και να  αναγνωρίζεται από την Υπηρεσία…. δυστυχώς στην πραγματικότητα δεν τους παρέχεται ούτε καν ο αναγκαίος υλικοτεχνικός εξοπλισμός ώστε να διευκολύνεται το έργο τους και να διασφαλίζεται η ασφάλειά τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Επιτέλους η Υπηρεσία θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους συναδέλφους μας!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.