Στυλοβατες της Δοξας Ν. Σιδηροχωριου και στην Γ΄ Εθνικη οι Βασκος-Δραγανιδης

Συμφώνησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για ακόμα μία χρονιά στο Ν. Σιδηροχώρι

 

Δυναμικά ξεκίνησε τον σχεδιασμό της ενόψει Γ΄ Εθνικής η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τους Χρήστο Βάσκο και Πασχάλη Δραγανίδη. Ο Χρήστος Βάσκος και φέτος αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Θράκης με 17 τέρματα ενώ ο Πασχάλης Δραγανίδης είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Ο 27χρονος Δραγανίδης (γεννημένος στις 26/8/92) είναι πτυχιούχος  του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες των Παναγιώτη Γκουτσίδη και Μαρίνου Ουζουνίδη με συμπαίκτες τον Πέτρο Μάνταλο και τον Θανάση Ντίνα, ενώ ακολούθησαν οι ακαδημίες του Πανθρακικού, και η πρώτη ομάδα όπου ήταν συμπαίκτης με τον Αλεις Βιδαλ στην Κ21 του Πανθρακικού. Αγωνίστηκε ακόμα σε ΠΑΟ Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη, Διγενή Λακκώματος Χαλκιδικής στην Γ’ Εθνική, Αναγέννηση Επανομής στην Β’ Εθνική, Έβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική, Δόξα Προσκυνητών στην Γ’ Εθνική, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου όπου έκανε το νταμπλ και φέτος αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο 25χρονος επιθετικός Χρήστος Βάσκος από τον Σταυροπόταμο Καστοριάς και πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ξεκίνησε από τον ΑΟ Κάστωρ και συνέχισε σε Αστραπή Μεσοποταμίας, Γράμμο Μαυροχωρίου. Στην Δόξα Προσκυνητών μια πενταετία κατέκτησε τίτλους και διακρίσεις με 16 τέρματα σε 2 σεζόν στην Γ’ Εθνική, ενώ συνολικά ήταν 4 φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης, από δυο με Προσκυνητές και Νέο Σιδηροχώρι.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.