«Street Food» απο το ΔΙΕΚ Κομοτηνης

Φαγητό για το δρόμο κέρασαν οι καταρτιζόμενοι του Δ.ΙΕΚ, επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους

«Street Food», φαγητό του δρόμου, διέθεσαν στους περαστικούς το Σάββατο 18 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής οι καταρτιζόμενοι/ες του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής των ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)» Β΄ και Δ΄ εξαμήνων με ποικιλία παρασκευών σε μπουφέ και κεράσματα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών Chef.
 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προβολή του έργου το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της κατάρτισης των παραπάνω ειδικοτήτων στο Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, σημείωσε η Διευθύντρια του κ. Ζαφειρούλα Κοτσάκη, που τόνισε πως οι μαθητές τους παρασκεύασαν πράγματα που μπορούσαν να πάρουν στο χέρι οι περαστικοί.
 
Παράλληλα πρόβαλαν και τον βιολογικό τους κήπο, τον οποίο δημιούργησαν φέτος στο ΔΙΕΚ, και ένα δείγμα του οποίου προσέφεραν στους διερχόμενους.
 
Το Τμήμα μαγειρικής τέχνης έχει τρία τμήματα και συνολικά 60 καταρτιζόμενους, είναι μακράν η δημοφιλέστερη ειδικότητα στο ΔΙΕΚ και παρόλο που υπάρχει έλλειψη εργαστηριακού χώρου κατάλληλα εξοπλισμένου η δουλειά που γίνεται με τη βοήθεια των έμπειρων εκπαιδευτών είναι καταπληκτική.
 

Το μεγάλο ενδιαφέρον των παιδιών του ΔΙΕΚ εξήρε η εκπαιδευτής των Chef κ. Παρασκευή Γιαννακοπούλου, ενώ ευχαρίστησε και το κοινό που τους στήριξε σε αυτές τις εκδηλώσεις.
 
Οι καταρτιζόμενοι έκαναν πολλά διαφορετικά είδη φαγητού, όπως χοτ ντογκ, πιτσάκια, κόρν ντόγκ, μπέργκερ και άλλα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.