Στους ρυθμους του Καρναβαλιου η αγορα της Κομοτηνης

Ευφάνταστες αποκριάτικες στολές, μάσκες, περούκες, γιρλάντες, μπαλόνια, πυροτεχνήματα, σερπαντίνες και κομφετί στολίζουν εδώ και μέρες τις βιτρίνες των καταστημάτων της Κομοτηνής, ενόψει της Αποκριάς. Από την προηγούμενη εβδομάδα ακόμη μικροί και μεγάλοι συμπολίτες μας έκαναν την έρευνα αγοράς προκειμένου να προμηθευτούν στολές, αλλά και τα απαραίτητα αξεσουάρ για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης και την κορύφωση της Αποκριάς την ερχόμενη εβδομάδα.

Τη μεγάλη ποικιλία που υπάρχει σε αποκριάτικες στολές έρχονται να συμπληρώσουν πολλές καινούριες στολές, όπως η Κίρκη, ο Σπαρτιάτης, το Πόρτο-Ρίκο, οι Γκέισες, ενώ για όσους προτιμούν την κλασική συνταγή υπάρχουν στολές όπως η Τσάρλεστον, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος «ΚΩΣΤΑΡΕΛΗ» Κωνσταντίνο Κωσταρέλη. «Φέτος φέραμε αρκετές καινούριες στολές για να ανανεώσουμε τη γκάμα που προσφέρουμε στους πελάτες μας, αλλά έχουμε και κλασικές στολές». Οι στολές για τους μεγάλους πελάτες είναι προς ενοικίαση και κοστίζουν 10-15 ευρώ, ενώ υπάρχουν και στολές που πωλούνται και έχουν γύρω στα 15 ευρώ κατά μέσο όρο. «Ήδη έρχονται πολλοί για να νοικιάσουν στολές».

Μεγάλη γκάμα και στα αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων διάφορα κολιέ, στέμματα, φτερά αγγέλου, ουρές, χειροπέδες, γένια, νύχια, βλεφαρίδες, βεντάλιες, προσφέρει το κατάστημα για τους πελάτες, που αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία τους να τους οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα, όπου μια στολή ολοκληρώνεται με τα ωραία αξεσουάρ.

Αξεσουάρ όλων των εποχών παραμένει η περούκα. Κλασικές και καινούριες περούκες, σε πολλά και έντονα χρώματα, σε προσιτές τιμές από 5 έως 20 ευρώ, αλλά καλής ποιότητας, συμπληρώνουν τις προτιμήσεις των πελατών. Δεν θα μπορούσε να λείψει από την αγορά η περούκα της πρωταγωνίστριας της πολυαγαπημένης σε όλους μας σειράς «Μαρία η Άσχημη», της Μαρίας, την οποία περιμένουμε πώς και πώς να μας αποκαλύψει την ομορφιά που κρύβει πίσω από την εμφάνισή της.

Επίκαιρη και η περούκα emo, για αγόρια και κορίτσια, διακωμωδώντας τη νέα στιλιστική και ιδεολογική στάση των νέων.

Επίσης, υπάρχουν βαφές για τα μαλλιά και make-up που πάντα έχει μεγάλη ζήτηση. Μάσκες ολοπρόσωπες, πυροτεχνήματα, τα οποία διαθέτονται κατόπιν άδειας, κλασικές σερπαντίνες, κομφετί, αφρός είναι τα αντικείμενα που στολίζουν το αποκριάτικο γλέντι.

Το κατάστημα «ΚΩΣΤΑΡΕΛΗ» φροντίζει και για τους μικρούς του πελάτες, φέρνοντας παιδικές στολές, αλλά μόνο (!) κατόπιν παραγγελίας. «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος φέρνουμε παιδικές στολές με παραγγελία και σε 1 με 2 μέρες είναι έτοιμες».

Μέσα από τη μεγάλη γκάμα των αποκριάτικων στολών σίγουρα ξεχωρίζουν κάποιες που έχουν περισσότερη ζήτηση. Φέτος, το ενδιαφέρον των κοριτσιών στρέφεται προς στολές που έχουν σχέση με ηρωίδες παραμυθιών, όπως Πριγκίπισσα και Βασιλοπούλα, καθώς επίσης και Χίπισσες, Zorro, Spiderman είναι η θεματολογία που εντυπωσιάζει τα αγόρια, όσον αφορά στις φετινές αποκριάτικες στολές.

Επίσης, το κατάστημα ΚΩΣΤΑΡΕΛΗ έχει φροντίσει και για διακόσμηση επαγγελματικού και ιδιωτικού χώρου, με σερπαντίνες και κομφετί.

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.