Στον Κεχρο κατεληξε το «Καραβανι της Αφθονιας»

1500 άτομα συμμετείχαν στο τελευταίο Ιφτάρ του Καραβανιού που διοργανώνει εδώ και 12 χρόνια ο Δήμος Μπαϊράμ Πασά στον Κέχρο

1.500 άτομα συμμετείχαν στο Ιφτάρ που πραγματοποίησε το «Καραβάνι της Αφθονίας» του Δήμου Μπαϊράμ Πασά στον Κέχρο την Κυριακή 3 Ιουλίου.
Αυτός ήταν ο τελευταίος σταθμός στο καραβάνι, που εδώ και 12 χρόνια γυρίζει όλα τα Βαλκάνια προσφέροντας Ιφτάρ.

        

Φέτος το καραβάνι πραγματοποίησε στάσεις στη Βουλγαρία, στη Σερβία, στην Κροατία, στη Βοσνία, στο Μαυροβούνιο, στη FYROM και στην Ελλάδα, επισκεπτόμενο στις 2 Ιουλίου την Ξάνθη και στις 3 Ιουλίου τη Ροδόπη και συγκεκριμένα τον Κέχρο.
 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και ο Δήμαρχος Αρριανών κ. Αμέτ Ριτβάν, ο βουλευτής Ροδόπης με το Ποτάμι κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής κ. Μολλά Ισά Ριτβάν, ο πρώην βουλευτής Ροδόπης κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο πρόεδρος του DEP Μουσταφά Αλί Τσαβούς καθώς και ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλί Ριζά Ακιντζί, ενώ φυσικά υπήρχαν και εκπρόσωποι του Δήμου Μπαϊράμ Πασά.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν δώρα στους επισήμους, παρουσιάστηκαν δείγματα της τουρκικής τέχνης Ebru, ενώ παρουσιάστηκαν και παραδοσιακοί χοροί.Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.