Στον Κεχρο δεν εχουν τιτλους ιδιοκτησιας, διαδικτυο και τηλεοπτικο σημα!

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κέχρου παρέθεσε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 γεύμα στο χωριό Χλόη της Κοινότητας Κέχρου.

 

Στο γεύμα παρέστησαν ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζή Οσμάν και ο Συνεργάτης του Βουλευτή Μεχμέτ Μπεράτ, η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θεοδώρα Κόκλα, ο Πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης -Έβρου, Γιώργος Μηνόπουλος, ο Νομάρχης Ροδόπης, Άρης Γιαννακίδης και οι Aντινομάρχες Ροδόπης, Μεχμέτ Δεβετζήογλου, Σιμπέλ Μουσταφάογλου, Παναγιώτης Γρηγορόπουλος και Κώστας Κατσιμίγας, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ., Παύλος Δαμιανίδης, ο Δήμαρχος Αρριανών, Χαλήτ Μεχμέτ, ο Αντιδήμαρχος Αρριανών, Χουσεϊν Χατζη Mεμέτ, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αρριανών και Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ., Σαλήχ Αχμέτ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλύρας και Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ιμπραήμ Σερήφ, ο Δημοτικός Σύμβουλος Φιλύρας, Ισμαήλ Χούσε-Μουσταφά, ο πρώην βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης και Πρόεδρος του ΠΕΚΕΜ, Γκαλήπ Γκαλήπ, ο πρώην Πρόεδρος και Σύμβουλος της Κοινότητας Κέχρου, Μεμέτ Απτουραχήμ και ο Σύμβουλος της Κοινότητας Κέχρου, Χιλμή Κουρού, ο Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μεχμέτ Σουλεϊμαν Τσολάκ.
Τέλος, πλήθος κόσμου από όλους τους οικισμούς της Κοινότητας Κέχρου συμμετείχε στο γεύμα.
 

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κέχρου ενημέρωσε τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Γιώργο Πεταλωτή, τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζήοσμάν, και την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεοδώρα Κόκλα, για τα προβλήματα της περιοχής.

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιοχή είναι η έλλειψη τίτλων ιδιοκτησίας. Παρόλο που στο παρελθόν δόθηκαν πολλές φορές υποσχέσεις για την επίλυση του προβλήματος, ωστόσο το ζήτημα παραμένει άλυτο μέχρι σήμερα. Αυτό το πρόβλημα δημιουργεί εμπόδια για την ένταξη σε προγράμματα νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Επιπλέον, την νεολαία της περιοχής απασχολεί κυρίως το πρόβλημα της έλλειψης διαδικτυακής επικοινωνίας και απουσίας σήματος κρατικών και ιδιωτικών καναλιών. Οι αρμόδιοι φορείς υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν το συντομότερο δυνατόν για την επίλυση των προβλημάτων.

 

Από την άλλη πλευρά, ο Νομάρχης Ροδόπης, υποσχέθηκε ότι θα αρχίσουν οι εργασίες την άνοιξη για την κατασκευή του δρόμου Χαμηλό – Χλόης, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ενστάσεις.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.