Στον Γ. Γκαρανη οι Θυγατερες της Πηνελοπης Νηρηιδες Κομοτηνης

Πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ των δύο πλευρών

Τον νέο Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου μέλη του τμήματος των Θυγατέρων της ΠηνελόπηςΝΗΡΗΙΔΕΣ Κομοτηνής, με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Ελευθερία Μιχέλη –Μπότσαρη, ενώ παρούσες ήταν και η Γενική Γραμματέας κ. Βασιλική Καρακάση, η Ταμίας κ. Έφη Καφετζή, η Κοσμήτορας κ. Ζωή Ρωσσίδου, η Ειδική Γραμματέας κ. Ζάνα Καταροπούλου ,η Liaison Ελλάδος των Θηγατέρων της Πηνελόπης κ. Μαρία Σοφιανού , η κ. Σοφία Μενεσελίδου και η κ. Δέσποινα Πάσσου, ενεργά μέλη των Νηρηίδων Κομοτηνής.
 
Τα μέλη του Τμήματος συζήτησαν με τον κ. Γκαράνη τα σχέδιά τους και την πρόθεση να συνεργαστούν οι δύο πλευρές για το καλό της Κομοτηνής και των πολιτών της.
 
Όπως τόνισαν, προγραμματίζουν και φέτος τις δράσεις τους με βαθιά προσήλωση στις αξίες του ανθρωπισμού και την πεποίθηση πως μόνο όλες μαζί ως ενεργά κύτταρα της κοινωνίας μας μπορούν  να αφουγκράζονται τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και να συνεισφέρουν με περίσσεια από αγάπη οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει σε μια ομορφότερη και πιο αισιόδοξη κοινωνία, σε έναν τόπο που θα πρεσβεύει πάντα την κοιτίδα την ελληνισμού και σε ένα αύριο που θα διδάσκει στα παιδιά την ανιδιοτέλεια και την προσφορά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.