Στον εισαγγελεα οδηγος λεωφορειου που μετεφερε παρανομους μεταναστες

Στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης παραπέμφθηκαν ένας οδηγός λεωφορείου και οι έξι λαθρομετανάστες που μετέφερε, οι οποίοι συνελήφθησαν στο τελωνείο των Κήπων. Ο αλλοδαπός οδηγός του λεωφορείου που εκτελούσε το τακτικό δρομολόγιο Τιφλίδας-Αθήνας, λίγο πριν φτάσει στο σημείο του ελέγχου διαβατηρίων του τελωνείου, στάθμευσε το όχημα σε σημείο που δεν επιτηρούνταν, όπου αποβιβάστηκαν οι έξι παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι στερούνταν προξενικής θεώρησης εισόδου στην Ελλάδα και σφραγίδας εξόδου από την Τουρκία. Το περιστατικό, ωστόσο, έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς του τμήματος των Κήπων, οι οποίοι και συνέλαβαν τον διακινητή-οδηγό και τους παράνομους μετανάστες.

150.000 ευρώ σε καμένη αποθήκη

Ποσό περίπου 150.000 ευρώ βρήκαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης σε αποθηκευτικό χώρο παλιού κάμπινγκ της Νέας Ηρακλείτσας, χθες το απόγευμα, όταν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν περιστατικό πυρκαγιάς στο συγκεκριμένο χώρο. Τμήμα του ποσού είχε καταστραφεί από την πυρκαγιά.

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα στις Σέρρες

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε νεαρός μοτοσικλετιστής όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στον περιφερειακή οδό έξω από το δημοτικό διαμέρισμα Μητρουσίου Σερρών.

Διάρρηξη στην Ξάνθη

Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στην Ξάνθη σε κτίριο που στεγάζει γραφεία ιδιωτών, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς επίσης και το ΙΓΜΕ.
Άγνωστοι έσπασαν και παραβίασαν πόρτες σε διάφορα γραφεία του κτιρίου, κυρίως στον 3ο όροφο από όπου και δεν αφαίρεσαν υπολογιστές ή άλλο υλικό. Παραβιασμένα επίσης βρέθηκαν ιδιωτικά γραφεία αλλά και κάποια υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.