Στον αστερισμο του λαγοσκυλου

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο λαγόσκυλο από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Chris and Εve στην Κομοτηνή η πρώτη ημερίδα για λαγόσκυλα, που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής.
 
Στην ημερίδα αυτή αλλά και στην γιορτή – εκδήλωση ανάδειξης καλύτερου λαγόσκυλου που ακολούθησε το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου, παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής καθώς επίσης και πολλά μέλη από Συλλόγους πόλεων της Μακεδονίας και Θράκης, μεταξύ των οποίων ο επίτιμος πρόεδρος της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ κ . Νικόλαος Μαιλιάνης καθώς και ο κ. Στέφανος Τιλκερίδης, κριτής λαγόσκυλων, ο οποίος από την εμπειρία την οποία διαθέτει ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για τον τρόπο που διεξάγονται διαγωνισμοί σκύλων και πολλά άλλα σχετικά με την εκπαίδευση των λαγόσκυλων.
 

Το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε σε κλίμα γιορτής έγινε επίδειξη για την ανάδειξη του καλύτερου λαγόσκυλου στην οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου ο οποίος είτε συμμετείχε είτε παρακολουθούσε την εκδήλωση και βέβαια συμμετείχε στην γιορτή που ακολούθησε.
 
Στην ημερίδα του Κυνηγετικού παρευρέθηκε μέλος της WWF που ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με τα όσα αφορά στην προστασία από δηλητηριασμένα δολώματα και την δράση της στην αντιμετώπιση αυτών με ειδικό εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή δηλητηριασμένων δολωμάτων. Σημείωσε δε πως σε τυχόν περιστατικό δηλητηρίασης σκύλου μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 2554032210 24 ώρες το 24 για την ανίχνευση δηλητηριασμένων δολωμάτων.
 

Σε μήνυμα του ο σύλλογος ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαιτέρως μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης οι οποίοι όχι μόνο συμμετείχαν αλλά προσέφεραν και πρακτικά ώστε να γίνει με επιτυχία η πρώτη αυτή εκδήλωση του Συλλόγου, ενώ υπόσχονται μετά από τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης να πραγματοποιήσουν και άλλες παρόμοιες στο μέλλον.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.