Στο Τουριστικο Ιμερου συνεχισαν τις δρασεις καθαρισμου οι «Φιλοι Αδεσποτων Κομοτηνης SOS»

Θα συνεχιστούν και θα εμπλουτιστούν οι δράσεις διαβεβαιώνει η ομάδα

Σε μία ακόμη περιβαλλοντική δράση καθαρισμού προέβη η ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS», αυτή τη φορά στο χώρο γύρω από το παρατημένο τουριστικό περίπτερο Ιμέρου την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Ομάδα 10 ατόμων, μέλη και φίλοι της ομάδας, καθάρισαν το δασάκι γύρω από το τουριστικό καθώς και μικρό μέρος της παραλίας.


 
Σε σχετικό της μήνυμα η ομάδα σημειώνει βέβαια πως «η κατάσταση έχει ξεφύγει στην περιοχή από τα σκουπίδια, αφού λίγα μέτρα πιο κάτω, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ποσότητα σκουπιδιών, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα».
 
Παράλληλα, διευκρινίζοντας τους λόγους που οδήγησαν στις εν λόγω δράσεις εξηγεί πως «στόχος μας η συνειδητοποίηση των ανθρώπων να μην μολύνουν άλλο το φυσικό περιβάλλον, καθώς ο πλανήτης μας δεν αντέχει άλλα σκουπίδια. Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας, μην τα καταστρέφουμε άλλο μαζί με τις υπόλοιπες ζωντανές υπάρξεις».
 

Μη παραλείποντας να ευχαριστήσει «όλες τις φίλες και τους φίλους για τα καλά τους λόγια» η ομάδα δεσμεύεται ότι «οι περιβαλλοντικές δράσεις θα συνεχιστούν και θα εμπλουτιστούν στο άμεσο μέλλον».
 
Όποιος θέλει να συμμετέχει στις δράσεις μπορεί να στείλει μήνυμα στη σελίδα που διατηρεί η ομάδα στο facebook.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.