Στο πλευρο του Γηροκομειου ο Δημος Κομοτηνης

Ευχαριστήρια επιστολή από τη Διοίκηση του Ιδρύματος

Θερμότατες ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Κομοτηνής, για τη συνδρομή τους στις δυσκολίες λειτουργίας που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο Κομοτηνής, απευθύνει το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος δια του προέδρου του, πρωτοπρεσβύτερου Δημήτριου Βασιλειάδη.

Σε σχετική ανοιχτή επιστολή τονίζει τα εξής:

«Κύριε Δήμαρχε,

Εκ μέρους της διοικήσεως, των τροφίμων και του προσωπικού του Ιδρύματός μας, Σας απευθύνουμε ευγνώμονες ευχαριστίες για την πολύπλευρη, αποτελεσματική και πολύτιμη συμπαράσταση, τόσο την προσωπική Σας, όσο και όλων των αξιωματούχων και υπηρεσιών του Δήμου προς το Γηροκομείο για την αντιμετώπιση του οικονομικού αδιεξόδου, αλλά και των έκτακτων αναγκών εξ αιτίας της πανδημίας που ενέσκηψε τους τελευταίους μήνες.

Η συμπαράσταση αυτή που συνίσταται σε προσφορά πετρελαίου, εφοδίων, τροφίμων, υπηρεσιών, συνέβαλε ουσιαστικά στην κάλυψη επειγουσών αναγκών του Ιδρύματος αλλά και απετέλεσε πολύτιμη ηθική στήριξη στην εναγώνια προσπάθεια των παραγόντων της Μονάδας για τη συνέχιση της λειτουργίας της.

Επί πλέον αποδεικνύει το πραγματικό ενδιαφέρον και την στοργική μέριμνα με την οποία η Δημοτική Αρχή της πόλεως και Σεις προσωπικά περιβάλετε το Ίδρυμά μας, που είναι άξια τιμής και ιδιαίτερης εξάρσεως.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης κύριο Ιωάννη Μουρτίδη για τη συνεχή διάθεση στο Ίδρυμά μας τροφίμων φρούτων και λαχανικών, καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης κύριο Στράτο Τσακιρίδη για τη διάθεση οικοδομικών υλικών και το συνεχές ενδιαφέρον του για τις ελλείψεις του Ιδρύματος.

Με την πεποίθηση ότι και στο μέλλον τόσο Σεις προσωπικά όσο και όλοι οι αξιωματούχοι και παράγοντες του Δήμου θα συνεχίσετε να προσφέρετε με προθυμία την πολύτιμη στήριξη στο Γηροκομείο μας, ευχόμαστε επιτυχία στο σπουδαίο έργο Σας και πλούσια ανταπόδοση από τον Δωρεοδότη Κύριό μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.