Στο πλευρο των συμβασιουχων-παρατασιουχων ο Συλλογος Δημοτικων Υπαλληλων Ροδοπης

«Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου• κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας»

Ψήφισμα εξέδωσε ο ενιαίος σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, συμπαραστεκόμενος στον αγώνα που δίνουν οι συμβασιούχοι – παρατασιούχοι των ΟΤΑ για μόνιμη εργασία.

Το ψήφισμα:

«Το Δ.Σ. και τα μέλη του Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης με το παρόν ψήφισμα εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους απολυμένους συμβασιούχους-παρατασιούχους, εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. και την στήριξη μας στον δίκαιο αγώνα τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την υποκριτική της στάση απέναντι στους ανθρώπους αυτούς που για δύο  και πλέον χρόνια εργάσθηκαν στο πιο δύσκολο τομέα των Δήμων, συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Καθαριότητας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες για τη σωματική τους ακεραιότητα και υγεία συνθήκες.

Καλούμε την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. να στηρίξει έμπρακτα τους αγωνιζόμενους απολυμένους αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για την επίλυση του ζητήματος, διεκδικώντας παράλληλα την μετατροπή των συμβάσεων όλων των εργαζομένων στους Δήμους και στα Νομικά τους Πρόσωπα σε αορίστου χρόνου καθώς και την κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.