Στο πλευρο των αστυνομικων της Ροδοπης τα μελη του Εμπορικου και Βιομηχανικου Επιμελητηριου Ροδοπης

Δώρισαν εξοπλισμό ύψους 6.000 ευρώ

Αντιπροσωπείες της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης πραγματοποίησαν την Τρίτη επίσκεψη στον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Νικόλαο Αγγελίδη, προκειμένου να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την ευγενική χορηγία απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των αστυνομικών Υπηρεσιών και του προσωπικού της Δ.Α. Ροδόπης και συγκεκριμένα ειδικών υπηρεσιακών φακών, νυχτερινών και θερμικών καμερών, αξίας που αποτιμάται περί τις 6.000 ευρώ.

Εκφράζοντας τις θερμότερες ευχαριστίες τους οι δύο Ενώσεις σημείωσαν πως, «η εν λόγω κίνηση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας, συμβάλλοντας παράλληλα στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών προς τον πολίτη και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στην τοπική κοινωνία. Συνάμα, αποδεικνύει την υποστήριξη του έργου μας από τους τοπικούς επιχειρηματικούς φορείς».

Από την πλευρά του το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ευχαρίστησε για τη προσφορά τους, τους παρακάτω: PRISMA ΑΕ για τη δωρεά 4 νυχτερινών καμερών, ΖΑΚΩΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για τη δωρεά 1 θερμικής κάμερας, ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΒΕΕ για τη δωρεά 10 φακών, ΥΙΟΙ ΝΙΚ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΕ για τη δωρεά 6 φακών, ΑΦΟΙ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΕΕ για τη δωρεά 3 φακών, ΣΒΙΝΤΡΙΔΗ ΜΗΝΑ – COFFEBRANDS ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ για τη δωρεά 2 φακών, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. για τη δωρεά 2 φακών.

Να σημειωθεί ότι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης συμμετείχε και αυτό οικονομικά με τη δωρεά μιας θερμικής κάμερας.

Όλα τα ανωτέρω είδη υλικοτεχνικού εξοπλισμού παραδόθηκαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αγγελίδη Νικόλαο και την Υπεύθυνη Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Κωνσταντινίδου Κυριακούλα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.