Στο πλευρο στρατου και αστυνομιας οι ιδιοκτητες καφε-εστιασης του Εβρου

Συγκέντρωσαν νερά και ισοτονικά που μοίρασαν στις δυνάμεις της «πρώτης γραμμής»

Τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στα σύνορα του Έβρου με τη συγκέντρωση χιλιάδων προσφύγων και την ενίσχυση των συνόρων με αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις, συγκέντρωσε ένα ευρύ κύμα έμπρακτης συμπαράστασης, που συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων Έβρου, τα μέλη του οποίου συγκέντρωσαν είδη προς ενίσχυση της προσπάθειας των Δυνάμεων που φυλάττουν τα σύνορα.

Όπως εκμυστηρεύθηκε ο κ. Νικόλαος Γεωργιάδης, πρόεδρος της Ένωσης, «αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και την αστυνομία και τον στρατό. Μέσα σε δύο ώρες συγκεντρώσαμε δύο μεγάλα φορτηγά πράγματα. Νερά, ισοτονικά και ενεργειακά ποτά, τα οποία μας ζητήθηκαν. Ξεκινήσαμε από τις 10.00 το πρωί από το ΑΤ Φερών, Σουφλίου και Τυχερού, και καταλήξαμε εδώ στις Καστανιές, όπου είναι ο μεγαλύτερος όγκος της αστυνομικής δύναμης που υπάρχει στην περιοχή».

Μάλιστα ο ίδιος σημείωσε πως η προσφορά δεν θα σταματήσει στην επίμαχη προσφορά καθώς, «συζητήσαμε με τους ανθρώπους εδώ για τις τυχόν άλλες ελλείψεις που υπάρχουν και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα κάλεσμα ακόμα στα καταστήματα μέλη μας, τα οποία και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση που είχαν. Θα επανέλθουμε μέσα στην εβδομάδα με κάποια πράγματα που είναι αναγκαία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.