Στο Pepita’s Handmade το βραβειο της καλυτερης χριστουγεννιατικης βιτρινας της Κομοτηνης

Την τριάδα των νικητών βράβευσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής

Τις τρεις καλύτερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες βράβευσε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, συνεχίζοντας για ακόμη μια χρονιά αυτή την παράδοση της ευγενούς άμιλλάς των καταστημάτων, κάνοντας πιο ευχάριστη και πιο γιορτινή και την αγορά της πόλης μας.
 

Την τελική κατάταξη αποφάσισαν οι πολίτες της Κομοτηνής, που επέλεξαν μέσω facebook και των like τους αυτή που θεωρούσαν καλύτερη. Πρώτη και με διαφορά ανεδείχθη η βιτρίνα του καταστήματος «Pepita’s Handmade». Πιο συγκεκριμένα ο διαγωνισμός έλαβε τέλος το βράδυ της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου στις 23:30, όταν και ο Εμπορικός Σύλλογος έκανε την τελική καταμέτρηση, σύμφωνα με την οποία την πρώτη θέση κατέλαβε η βιτρίνα του «Pepita’s Handmade» με 635 like, τη 2η θέση η βιτρίνα του «Έπιπλο Φως Δώρο Βενετίδης» με 493 like και την 3η θέση η βιτρίνα της «Μ. Μιχαηλίδου και ΣΙΑ Ο.Ε.» με 371 like. 
 

Μια πιο χριστουγεννιάτικη πόλη 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, όπου οι εκπρόσωποι των καταστημάτων παρέλαβαν τα βραβεία τους από την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου.
 
Η κ. Κωνσταντινίδου τόνισε πως έχοντας ξεκινήσει πριν από τρία χρόνια το θεσμό, ο Εμπορικός Σύλλογος προσπαθεί να τον εμπλουτίσει και να τον κάνει πιο ευφάνταστο, πιο όμορφο, πολύχρωμο και διαφορετικό, θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο διαφημίζουν την αγορά της πόλης, τα καταστήματα και την Κομοτηνή, μιας και ο διαγωνισμός έγινε διαδικτυακά, προβάλλοντας τις βιτρίνες της πόλης και πέρα από τα σύνορα της Ροδόπης.
 

Ευχαρίστησε δε όλους τους καταστηματάρχες που πήραν για ακόμα μια χρονιά μέρος στο διαγωνισμό, δίνοντας χρώμα με το δικό τους κατάστημα στην πόλη και την αγορά της.
 
«Οι βιτρίνες ήταν πάρα πολύ διαφορετικές, χρωματιστές, πολύχρωμες, χριστουγεννιάτικες, διαφήμιζαν πολλά πράγματα και έδωσαν ένα άλλο χρώμα και τόνο στην πόλη μας» σημείωσε. 

Ευχαριστίες για τη βράβευση 

Για το κατάστημα «Pepita’s Handmade» το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αγησίλαος Τσαραμπουλίδης, για το κατάστημα  «Έπιπλο Φως Δώρο Βενετίδης» το βραβείο παρέλαβε η κ. Μαρία Βενετίδου ενώ για την «Μ. Μιχαηλίδου & ΣΙΑ Ο.Ε.» το βραβείο παρέλαβε η κ. Σίσσυ Μιχαηλίδου.
 

Ο κ. Τσαραμπουλίδης, παραλαμβάνοντας το πρώτο βραβείο, ευχαρίστησε όσους επέλεξαν τη βιτρίνα του Pepita’s Handmade ως την καλύτερη του 2016, τονίζοντας πως ξεκίνησε από μια ιδέα δική του και της μητέρας του κ. Πεπίτας Καρκατσέλη, την οποία τους βοήθησε να υλοποιήσουν η Αρχιτέκτονας κ. Φωτεινή Τριανταφυλλίδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.