Στο Νοσοκομειο Κομοτηνης οι μαθητες του 4ου Μειονοτικου Σχολειου Κομοτηνης του συνοικισμου Ηφαιστου
Είκοσι μαθητές του 4ου Μειονοτικού σχολείου Κομοτηνής του συνοικισμού Ηφαίστου, συνοδευόμενοι από τον διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου, επισκέφθηκαν χθες το Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου τους έγινε οδοντιατρικός έλεγχος και φθορίωση, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του προέδρου του Δ.Υ.Π.Ε Θεμιστοκλή Σπυριδόπουλο, του διευθυντή του Νοσοκομείου Κομοτηνής Ευάγγελου Κουγιουμτζόγλου καθώς και των οδοντιάτρων του Νοσοκομείου.
Πριν από δέκα μέρες ξεκίνησε αυτή η σημαντική προσπάθεια που αποσκοπεί στην πρόληψη ασθενειών των παιδιών του σχολείου, οι οποίοι το έχουν άμεση ανάγκη. «Εδώ και δέκα μέρες έχουμε ξεκινήσει, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μια γενικότερη ενημέρωση των μαθητών για τις εγκαταστάσεις και τη λειτουργία του Νοσοκομείου, καθώς και για οδοντιατρικό έλεγχο και φθορίωση. Προσπαθούμε να προειδοποιήσουμε, όσο γίνεται,για κάποιες ασθένειες και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική αυτή η προσπάθεια που γίνεται», είπε ο διευθυντής και δάσκαλος του 4ου Μειονοτικού σχολείου Κομοτηνής του συνοικισμού Ηφαίστου Αχμέτ Εμίν.
Γκρουπ από 20 άτομα απ’ όλες τις τάξεις του 4ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκε χθες το Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου τους έγινε οδοντιατρικός έλεγχος και φθορίωση. «Έχουμε περίπου 200 μαθητές στο σύνολο. Κάθε μέρα φέρνουμε από 20 άτομα με την ευθύνη των δασκάλων του σχολείου. Ξεκινήσαμε με τους μεγάλους μαθητές και σήμερα έχουμε φτάσει στην 1η τάξη», μετέφερε ο κ. Εμίν, ο οποίος τόνισε ότι «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά του προσωπικού του Νοσοκομείου γενικότερα».
Τέλος, ο κ. Εμίν ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους της Διεύθυνσης και του διδακτικού προσωπικού του 4ου Μειονοτικού σχολείου Κομοτηνής του συνοικισμού Ηφαίστου τον πρόεδρο του Δ.Υ.Π.Ε Θεμιστοκλή Σπυριδόπουλο, τον διευθυντή του Νοσοκομείου Κομοτηνής Ευάγγελο Κουγιουμτζόγλου καθώς και τους οδοντιάτρους του Νοσοκομείου για την πρωτοβουλία τους.
Μαρία Παπαδοπούλου
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
