Στο Μαγεμενο Παρκο βρεθηκε το 5ο Νηπιαγωγειο Κομοτηνης

Διαδραστική η περιήγηση των μικρών πρωταγωνιστών

Στο μαγεμένο πάρκο βρέθηκε το 5ο νηπιαγωγείο Κομοτηνής το πρωί της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Κομοτηνής, που βρίσκονται υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού της πόλης.
 

Οι μικροί πρωταγωνιστές βρέθηκαν στο πάρκο όπου ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές μυστήριο. Ο ταχυδρόμος του Άγιου Βασίλη, τον οποίο αντίκρισαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μόλις είχε χάσει την τσάντα του, που περιείχε ζαχαρωτά και τα περίφημα χριστουγεννιάτικα γράμματα που όφειλε να παραδώσει στον Άγιο Βασίλη.
 
Η νεράιδα οδήγησε τα παιδιά στο σπίτι των ξωτικών, έτσι ώστε να εξιχνιάσουν το περίεργο αυτό μυστήριο, με το ξωτικό να τα ενημερώνει πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται η κακή βασίλισσα του χιονιού.
 

Αποφασισμένοι να δώσουν ένα τέλος στη ζοφερή αυτή κατάσταση, οι μαθητές ζωγράφισαν ένα στολίδι έτσι ώστε να καλοπιάσουν τη βασίλισσα του χιονιού και να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της.
 
Εκείνη στην αρχή δεν υπήρξε τόσο δεκτική, εκφράζοντας τους το παράπονο που αφορά στο ότι σε όλα τα παραμύθια παρουσιάζεται ως κακός χαρακτήρας, γεγονός που αποτέλεσε και τον λόγο που την ώθησε στην κλοπή της τσάντας.
 

Με κάθε καλή προαίρεση, τα παιδιά της έδωσαν δωράκια για να την παρηγορήσουν και εκείνη  τους αποκάλυψε που βρίσκεται κρυμμένη η τσάντα.
 
Η περιήγηση έκλεισε, με τους μικρούς ήρωες να λύνουν το μυστήριο, παραδίδοντας παράλληλα τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη έτσι ώστε κι εκείνος με τη σειρά του να επιτελέσει το δύσκολο έργο του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.