Στο ιδιο εργο θεατες στα φαναρια της Εθνικης

Με υπομονή και καλή διάθεση για συνεννόηση με τους υπόλοιπους οδηγούς θα πρέπει να εφοδιαστούν τις επόμενες μέρες όσοι θα κινηθούν στο κέντρο της Κομοτηνής και θα επιχειρήσουν να περάσουν από τη διασταύρωση μπροστά από την Εθνική Τράπεζα. Οι φωτεινοί σηματοδότες, που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο, παραμένουν εκτός λειτουργίας τα τελευταία 24ωρα με αποτέλεσμα να κάνουν τη ζωή δύσκολη σε όσους χρησιμοποιούν τις οδούς Ορφέως, Θησέως και Βασ. Γεωργίου και τη Λ.Δημοκρατίας.
 
Η αιτία του προβλήματος ή για την ακρίβεια της μη αποκατάστασής της βλάβης των φαναριών είναι, όπως πληροφορούμαστε, το γεγονός ότι ο μοναδικός υπάλληλος, ειδικός στο συγκεκριμένο αντικείμενο, που έχει στο δυναμικό της η τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας, προ ημερών είχε ένα ατύχημα και αδυνατεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.
 
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και για τον ίδιο ακριβώς λόγο είχε εμφανιστεί πριν από μερικούς μήνες στη διασταύρωση μπροστά από το εμπορικό κέντρο Kosmopolis, όπου οι φωτεινοί σηματοδότες παρέμειναν για αρκετές μέρες ανενεργοί.
 

Να ευχηθούμε καταρχήν καλή ανάρρωση στον άνθρωπο που έχει υπό την επίβλεψή του όλους τους φωτεινούς σηματοδότες στο οδικό δίκτυο του νομού μας, να επαναλάβουμε τις συστάσεις για υπομονετική και υπεύθυνη συμπεριφορά των οδηγών, ώστε να μην προκληθούν διενέξεις και τυχόν ατυχήματα, και να αναρωτηθούμε, μάλλον ρητορικά, μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η κατάσταση με την υποστελέχωση καίριων υπηρεσιών, κρατικών και αυτοδιοικητικών, απόρροια του περιβόητου «παγώματος» των προσλήψεων… 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.