Στο Γενικο Συμβουλιο της ΠΟΑΣΥ η Ενωση Αστυνομικων Υπαλληλων Ροδοπης

Κάλεσμα για συμμετοχή στην Ένστολη Πανελλαδική Διαμαρτυρία που οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη

Στο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων έλαβε μέρος το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης (ΕΑΥΡ), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 29 και 30 Αυγούστου. Στο Γενικό Συμβούλιο συμμετείχαν όλες οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της χώρας και μετά το πέρας των εργασιών του Συμβουλίου, το ΔΣ της ΈΑΥΡ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριο Γερακαράκο και τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών κ. Βασίλειο Πανταζή.
 
Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου υπήρξε ενημέρωση σε θεσμικά, οικονομικά, ασφαλιστικά θέματα αλλά και για τις δράσεις ενόψει της διαμαρτυρίας που οργανώνουν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, ενώ από την πλευρά των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων παρουσιάστηκαν τα τοπικά τους προβλήματα.
 
Η ΕΑΥΡ ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αστυνομικός της Ροδόπης και συγκεκριμένα τις κενές οργανικές θέσεις της Δ.Α. Ροδόπης, τη μη χορήγηση επιδόματος παραμεθορίου, την τοποθέτηση αλεξίσφαιρων φυλακίων στο Αστυνομικό Μέγαρο και στο Τουρκικό Προξενείο, την προμήθεια  αναλώσιμων υλικών για τα κρατητήρια του Τ.Σ.Φ. Ιάσμου και του Α.Τ. Κομοτηνής, τις αποσπάσεις για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, την μη ικανοποίηση όλων των αιτημάτων από τις κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου και την καθυστέρηση στην εκκαθάριση υπομνημάτων.
 
«Ο μόνος αγώνας που είναι σίγουρα χαμένος, είναι αυτός που δεν δόθηκε» επισημαίνει σε σχετικό του μήνυμα, τέλος, το ΔΣ της ΕΑΥΡ, καλώντας όλους τους αστυνομικούς να συμμετάσχουν δυναμικά στην Ένστολη Πανελλαδική Διαμαρτυρία την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Λευκό Πύργο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.