Στο Γενικο Νοσοκομειο Κομοτηνης οι βουλευτες Ροδοπης του ΣΥΡΙΖΑ

Ενημερώθηκαν από τον διοικητή για την πορεία του νοσοκομείου και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς - Ευχές σε προσωπικό και νοσηλευόμενους

Οι βουλευτές Ροδόπης του Σύριζα κ. Μουσταφά Μουσταφά και κ. Αϊχάν Καρα Γιουσούφ επισκέφτηκαν την Πέμπτη τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Γεώργιο Φιλιππίδης προκειμένου να μεταφέρουν τις ευχές τους για την έλευση του νέου έτους και να ενημερωθούν για την πορεία του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μετά και τον Δημόσιο Απολογισμό που έκανε η Διοίκηση στα μέσα Δεκέμβρη.
 

Επιπρόσθετα ενημερώθηκαν για τους νέους στόχους της Διοίκησης για το 2018 και φυσικά για την πορεία κατασκευής του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, για το οποίο θα πραγματοποιήσουν και η ίδιοι άμεσα επαφές στην Αθήνα, με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να εκφράσουν την ευαρέσκεια όλης της τοπικής κοινωνίας για το μεγάλο αυτό έργο για το Νομό Ροδόπης ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ.
 

Στη συνέχεια οι δύο Βουλευτές με τη συνοδεία του Διοικητή του Γ.Ν. Κομοτηνής επισκέφτηκαν τις κλινικές του Γ.Ν. Κομοτηνής και ευχήθηκαν στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά και στους ασθενείς που τις ημέρες αυτές βρίσκονται νοσηλευόμενοι στο Γ.Ν. Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.