Στο Δημο Αλεξανδρουπολης αντιπροσωπεια απο το Πομοριε

Τον Δήμο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009, αντιπροσωπεία από τον Δήμο Πομόριε Βουλγαρίας με τη συνοδεία εκπροσώπου του Γενικού Προξενείου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας προκειμένου να συζητήσουν την προώθηση θεμάτων συνεργασίας σε διάφορους τομείς. Τα μέλη της αντιπροσωπείας υποδέχτηκαν και συζήτησαν μαζί τους οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ.κ. Στέφανος Ιωσηφίδης και Βαγγέλης Γουμενίδης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Στέφαν Αμπατζίεφ από το Πομόριε επρόκειτο για τη δεύτερη κατά σειρά επαφή με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ώστε στην αμέσως επόμενη συνάντηση να υπογραφεί το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας, που θα αφορά στους τομείς της υγείας, της ενέργειας, της εξοικονόμησης ενέργειας και του περιβάλλοντος.

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο για την επίτευξη συνεργασίας σε μια σειρά από τομείς, που απασχολούν τους δύο φορείς και πιστεύουμε πως μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα θα βρούμε εκείνη τη δίοδο συνεργασίας που θα επιτρέψει να βγούνε κερδισμένοι και οι δύο Δήμοι μας» δήλωσε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Γουμενίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.