Στο διεθνες τουρνουα Badminton “Hellas Youth International” ο ΑΣ Δημοκριτειο

Με τη συμμετοχή των μικρών αθλητών του συλλόγου Ανδρέα Ιορδάνου και Δήμητρας Αποστόλου

Με 2 αθλητές του τμήματος Badminton του «ΑΣ Δημοκρίτειο», τον Ανδρέα Ιορδάνου  και τη Δήμητρα Αποστόλου εκπροσωπήθηκε η πόλη μας στο διεθνές τουρνουά “Hellas Youth International”  το οποίο έγινε από τις 20 μέχρι 22 Απριλίου στο Σιδηρόκαστρο  Σερρών .
 
Οι αθλητές συμμετείχαν για 1η φορά σε αγώνες με τόσο ψηλό επίπεδο με πάνω από 170 αθλητές από 16 χώρες!
 
Ο Ανδρέας Ιορδάνου , μαθητή της 4ης δημοτικού  του 2ου  δημοτικού σχολείου Κομοτηνής  κατάφερε να  φτάσει στα προημιτελικά στο διπλό αγοριών κ11 (θέση 5-8) με συμπαίκτη τον    Denis  Stefan  Scarlat από την Ρουμάνια.  Στο απλό αγοριών έλαβε τη θέση στην κατάταξη 17-32 . Σημαντικό είναι το γεγονός ότι αγωνίστηκε με μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους .
 
Η Δήμητρα Αποστόλου , μαθήτρια της 6ης δημοτικού στο 6ο δημοτικό σχολείο Κομοτηνής , αγωνίστηκε και στα 3 αγωνίσματα, απλό κοριτσιών , διπλό κοριτσιών και διπλό μικτό . Η Αποστόλου ήταν άτυχη στο διπλό κοριτσιών έχασε 3-1 στα σετ ενώ ακόμα πιο άτυχη στο μικτό με συναθλητή τον Βασίλη Δαμιανίδη, όπου  έχασαν με 3-2  σετ! Αναλυτικότερα η Δήμητρα Αποστόλου στο μονό κοριτσιών έλαβε θέση στην κατάταξη 17-32, στο διπλό κοριτσιών θέση 9-16 και στο μικτό θέση 17 -32 .
 
Αποτιμώντας την παρουσία των δύο μικρών αθλητών, ο προπονητής τους κ. Χαράλαμπος Ιορδάνου σε γραπτό του μήνυμα εξήγησε πως «έδειξαν καλά στοιχεία και πήραν  πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια καθώς ακολουθεί το περιφερειακό πρωτάθλημα κ13 και το αντίστοιχο πανελλήνιο που για πρώτη φορά θα γίνει στην Ξάνθη τέλος Μαΐου».    

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.