Στο Μπακου του Αζερμπαιτζαν οι Ελενη και Σουζανα Βουγιουκλη

Για μια συναυλία με τους Gochag Asgarov και Pierre de Trégomain

Στη σκηνή του “International Mugham Center” στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν θα ανέβουν σήμερα οι Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή για μια συναυλία ταξίδι στις μουσικές του κόσμου. Βέβαια οι δύο αδελφές που ξεκίνησαν τη μουσική τους διαδρομή από τη γειτονική Ξάνθη, δεν θα είναι μόνες τους επί σκηνής αλλά θα συνεργαστούν με δύο σπουδαίους καλλιτέχνες, τον Gochag Asgarov, διάσημο Αζέρο τραγουδιστή και τον Pierre de Trégomain, γάλλο συνθέτη.  Σκοπός της συναυλίας να αναδείξει «τα κοινά στοιχεία τις ελληνικής, αζέρικης και γαλλικής μουσικής» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της συναυλίας.
 
Να θυμίσουμε ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Ελένη και η Ζουζάνα Βουγιουκλή θα πραγματοποιήσουν συναυλία στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο (τον Μάιο του 2016) στον ίδιο χώρο είχαν και πάλι παίξει μπροστά στο αζέρικο κοινό στο πλαίσιο του Baku Etno Festival “Sound Waves”.
 
Για όσους βέβαια εξ ημών δεν θα μπορέσουμε να βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν σαν μια μικρή γεύση  η Ελένη και η Ζουζάνα Βουγιουκλή μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απόσπασμα από μια πρόβα όπου οι τέσσερις καλλιτέχνες ερμηνεύουν ένα γκρεκάνικο τραγούδι. 

 

Ελλάς-Γαλλία-Αζερμπαϊτζάν συμμαχία λοιπόν έτσι όπως μόνο η μουσική ξέρει!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.