Στις 24 Μαιου η δημοπρασια για τα αναψυκτηρια της παραλιακης ζωνης

Σε θέσεις «μάχης» οι υποψήφιοι μισθωτές των 16+2 τμημάτων παραλίας

Την Τρίτη, 24 Μαΐου, θα διενεργηθεί τελικά η φανερή και προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση των τμημάτων αιγιαλού στις παραλίες Αρωγής και Μέσης του δήμου Κομοτηνής. Υπενθυμίζουμε ότι στην παραλία Αρωγής θα δημοπρατηθούν 7 θέσεις για τοποθέτηση σετ αντηλιακών ομπρελών με ξαπλώστρες, ισάριθμες θέσεις για λειτουργία τροχήλατου – αυτοκινούμενου ή μη – αναψυκτηρίου και μία θέση για θαλάσσια μέσα αναψυχής και ειδικότερα μόνο για κανό και θαλάσσια ποδήλατα. Στην παραλία της Μέσης προορίζονται για εκμίσθωση σε ιδιώτες μία θέση από κάθε μια από τις τρεις ανωτέρω κατηγορίες. Να σημειωθεί ότι το εμβαδόν των τμημάτων αιγιαλού της πρώτης κατηγορίας είναι 500 τ.μ., της δεύτερης 15 τ.μ. και της τρίτης 100 τ.μ. Οι τιμές εκκίνησης της δημοπρασίας, όπως είχαν οριστεί στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, είναι 2.000 ευρώ για τις θέσεις που προορίζονται για ομπρέλες και ξαπλώστρες, επίσης 2.000 ευρώ για τις θέσεις, όπου θα λειτουργήσουν τα αναψυκτήρια, και 1.000 ευρώ για τις θέσεις που προορίζονται για τα μέσα αναψυχής.
 
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο δημαρχιακό κατάστημα και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν δικαιολογητικά από τις 9 μέχρι τις 11.30 το πρωί της 24ης Μαΐου, ενώ ως ώρα έναρξης της δημοπρασίας και κατάθεσης προσφορών ορίζεται η 12η μεσημβρινή.
 
Info
 
Για περισσότερες πληροφορίες των όρων της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Εσόδων – Περιουσίας του δήμου Κομοτηνής και ειδικότερα στον κ. Κωνσταντίνο Χαμαμτζόγλου(τηλ. 2531352455) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.