Στις 12 Ιανουαριου κοβει την πιτα της η Ενωση Αξιωματικων Ελληνικης Αστυνομιας ΑΜΘ

Στο πλαίσιο της 25ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσής της

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτάς της θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου του 2020, στο πλαίσιο της 25ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσής της, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Η εκδήλωση της Ένωσης, που εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν των στελεχών της Αστυνομίας στη Περιφέρεια ΑΜ & Θ, θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο «ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ»,  στην Αλεξανδρούπολη και κατά την διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί συνδικαλιστική ενημέρωση, διοικητικός απολογισμός και βραβεύσεις, ενώ θα δοθεί δωρεάν γεύμα, μετά ζωντανής μουσικής, στους προσκεκλημένους, στα μέλη της Ένωσης και τους/τις συζύγους τους.
 
Στο σημαντικό αυτό γεγονός προσκλήθηκαν ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης προκειμένου να ευλογήσει την εκδήλωση και τη κοπή της Πίτας της Ένωσης, καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι όπως οι Βουλευτές Έβρου, ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ, ο Αντιπεριφ. Εβρου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και η φυσική μας ηγεσία όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της περιφέρειας ΑΜΘ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α) και εκπρόσωποι των λοιπών συνδικαλιστικών Ενώσεων-Σωματείων.
 
Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση « η παρουσία όλων είναι εξαιρετικής σημασίας και θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε τις κοινές μας προσπάθειες, για μια σύγχρονη, αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία, με σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα των στελεχών και του αστυνομικού προσωπικού γενικότερα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.