Στηριζουν το εργο του Κεντρου Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας ο Συλλογος Παραδημης και η εταιρεια τυροκομικων Δουκιδης

Ευχάριστες ανακοινώσεις στην κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2018, μεταξύ μελών, χορευτών και φίλων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδημής και Φίλων. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευάγγελος Καρακύργιος, κάνοντας τον απολογισμό του απερχόμενου έτους και αναφερόμενος στα σχέδια για το 2018, έκανε κάλεσμα σε όλους, μικρούς και μεγάλους, τονίζοντας τη σημασία της ενότητας και της συλλογικότητας.
 

Από τις εκπλήξεις που  επεφύλασσε το Δ.Σ. ήταν η ανακοίνωση ότι η φωτογραφία με την οποία συμμετείχε ο σύλλογος, στον πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσε η εταιρεία τυροκομικών της οικογένειας Δουκίδη, με θέμα «Θράκη-Παράδοση-Φύση», ήταν ανάμεσα στους 3 νικητές. Στην εκδήλωση παρέστη ο κος Στέφανος Δουκίδης εκπροσωπώντας την εταιρεία, προκειμένου να κάνει την επίδοση του επάθλου. Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού όμως, το έπαθλο δόθηκε στην εκπρόσωπο του «Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» κ. Σουζάνα Μουρατίδου, προκειμένου να διατεθεί σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, ως ένδειξη της κοινωνικής προσφοράς του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δουκίδης εξέφρασε την επιθυμία, ως επισφράγιση της συγκινητικής αυτής κίνησης, να εμπλουτίσει την δωρεά προς το κέντρο στήριξης, με επιπλέον προϊόντα της εταιρείας.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Νικόλαος Τσαλικίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Σωτηρακόπουλος και η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσσα Λιβεριάδου.
 
Την βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης Συμεών, εκπροσωπώντας την Ι.Μ.Μαρωνείας και Κομοτηνής και ο πατήρ Αντώνης, εφημέριος της ενορίας της Παραδημής.
 

Τα φλουριά έπεσαν φέτος στην κ. Γλυκερία Κυριαλάνη, μέλος στο τμήμα παραδοσιακών χορών ενηλίκων και στην κ. Ειρήνη Στάνη, μέλος στο παιδικό τμήμα.
 
Κλείνοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ., ευχήθηκαν καλή χρονιά, ευχαρίστησαν όλους όσους παραβρεθήκαν και υποσχέθηκαν ότι οι εκδηλώσεις του συλλόγου, θα συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά, με σκοπό να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι ισχυροί δεσμοί του συλλόγου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.