Στηριξη στη Νομικη Σχολη απο το Δημο Κομοτηνης

Στο πλαίσιο του κοινού ψηφίσματος των φορέων

Την στήριξή του στη Νομική Σχολή του ΔΠΘ εξέφρασε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, υιοθετώντας ψήφισμα που κατέθεσε η δημοτική αρχή για το θέμα, το οποίο κινούνταν στο πλαίσιο του κοινού ψηφίσματος των φορέων στη συνεδρίαση του προηγούμενου Σαββάτου.
 
Εισηγούμενος το θέμα ο Δήμαρχος Κομοτηνής σημείωσε πως η στήριξη προς το πανεπιστήμιο είναι δεδομένη, όπως και στο παρελθόν, και ενισχύεται και με άλλους τρόπους, όπως το ανοιχτό κέντρο άθλησης και αναψυχής που σχεδιάζεται.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος, με μικρές διαφοροποιήσεις, κινήθηκαν και τα μέλη των υπολοίπων παρατάξεων του Συμβουλίου, πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης που απείχε από την ψηφοφορία.
 
Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Νίκος Φακιρίδης σημείωσε πως δεν συμφωνούν με το περιεχόμενο του ψηφίσματος, παρόλο που θεωρούν πως οι δηλώσεις του υπουργού για ίδρυση του νέου τμήματος δεν εξυπηρετούν την ακαδημαϊκή κοινότητα ούτε πρόκειται να ανεβάσουν το εύρος της νομικής επιστήμης, αλλά θεωρούν πως η γενικότερη προσέγγιση στο θέμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και από τις δύο πλευρές δεν ικανοποιεί τις λαϊκές ανάγκες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.