Στην Ξανθη για το παρθενικο διπλο ο ΠΑΟΚ Κοσμιου!

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής
Με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται η αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής, η οποία περιλαμβάνει κάποιες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που ίσως βάλει…φωτιά στο πρωτάθλημα.
 
Στην γειτονική Ξάνθη δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο οποίος μετρά δύο διαδοχικές ισοπαλίες και θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις κόντρα στην τοπική Ασπίδα παίρνοντας ταυτόχρονα το παρθενικό διπλό στο πρωτάθλημα που μέχρι τώρα τουλάχιστον αγνοείται. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει εύκολα με 4-1. Αμφότερες οι ομάδες μετρούν από δέκα βαθμούς και ο νικητής θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα (βαθμολογικά) ενόψει της συνέχειας.
 
Στην Ξάνθη δοκιμάζεται επίσης και η Καβάλα, η οποία βρίσκεται στο -4 από τον πρωτοπόρο Νέστο. Όπως καταλαβαίνει κανείς η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον ΑΟΚ ωστόσο πλέον η κατάληψη της πρώτης θέσης δεν εξαρτάται από αυτόν αλλά από το σύνολο του κ.Κετσιεμενίδη, το οποίο έχει εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Πέρνη.
 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο ΠανσερραΪκός υποδέχεται το Άβατο, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κοντράρεται με το Σιδηρόκαστρο.
 
Τέλος, όμορφες αναμετρήσεις αναμένονται αυτές μεταξύ του Απόλλων Παραλιμνίου και του Αλέξανδρου Κιλκίς, όπως επίσης και αυτή ανάμεσα στο Καλαμπάκι και τον Αετό Ορφανού.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί της αγωνιστικής:
Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα  (Σιδηρόπουλος, Τερζόπουλος της ΕΠΣ Έβρου, Γκιόσης της ΕΠΣ Θράκης)
Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – ΠΑΟΚ Κοσμίου  (Τσιάρας, Κουκούμης, Ζαχαριάς της ΕΠΣ Καβάλας)
Γήπεδο “Φ. Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Σιδηροκάστρου  (Ανεστίδης(ΕΠΣ Ξάνθης), Δημητριάδης, Καρακασίδης της ΕΠΣ Θράκης)
Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – Άρης Αβάτου  (Φουστανάς, Παπαδόπουλος, Μεταξιώτης της ΕΠΣ Μακεδονίας)
Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Κεραυνός Πέρνης  (Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης της ΕΠΣ Ξάνθης)
Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Αλέξανδρος Κιλκίς  (Γκαϊτατζής, Χασιώτης, Ραβικάλης της ΕΠΣ Δράμας)
Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – Αετός Ορφανού  (Μαυρίδης, Δεμερτζής, Μίλτσης της ΕΠΣ Πέλλας)
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.