Στην τελικη ευθεια για την ολοκληρωση του ροστερ της νεας χρονιας μπαινει ο Πανθρακικος

Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τους Παύλο Σαμαρά, Νίκο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Πουλακίδα

Την απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός. Πρόκειται για τους Παύλο Σαμαρά, Νίκο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Πουλακίδα.
 
Ο Παύλος Σαμαράς Παύλος Σαμαράς είναι γεννημένος το 1997 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Κατάγεται από την Κοζάνη και ο πυρσός ήταν το πρώτο σήμα που φόρεσε στο στήθος, όταν εγκαταστάθηκε στην Κομοτηνή. Εκτός από τον Πανθρακικό έχει αγωνιστεί σε Ελπίδα Σαπών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος το 1988 και αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΕ Ποντίων, Δόξα Γρατινής και Ορφέα Ξυλαγανής. Μετά τον περσινό του τραυματισμό επιστρέφει με όρεξη για μια υγιή και επιτυχημένη χρόνια.

Ο Δημήτρης Πουλακιδας είναι γεννημένος το 1992 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στην ομάδα της οποίας πρωτοφόρεσε τη φανέλα, όταν εγκαταστάθηκε στη Θράκη. Στη Θράκη έχει αγωνιστεί επίσης στην Ελπίδα Σαπών, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Αστέρα Αιγείρου, Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Δόξα Προσκυνητών, Ορφέα Ξυλαγανής και Βιστωνίδα Κοπτερού ενώ ήταν και μέλος της Region’s το 2014.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.