Στην Ορεστιαδα κοπηκε η πιτα του Συνδεσμου Διαιτητων Καλαθοσφαιρισης Θρακης

Με δώρα, βραβεύσεις και εορταστικό πνεύμα καλωσόρισαν το νέο έτος

Στην Ορεστιάδα έκοψε την πίτα του για το 2020 ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, σε ένα  πολύ θερμό κλίμα, παρουσία των διαιτητών – μελών του, με τις οικογένειές τους, φίλους καθώς και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες ήταν  και διαιτητές της σχολής διαιτησίας 2020, στους οποίους απονεμήθηκαν τα πτυχία τους, το σήμα της Ο.Δ.Κ.Ε. και η σφυρίχτρα.
 
Τυχεροί της εκδήλωσης αναδείχθηκαν η κ. Μαρία Παντελάκη, η οποία έλαβε ένα εισιτήριο 2 ατόμων σε καμπίνα ΑΒ2 &Ι.Χ. με επιστροφή στη γραμμή της Ανκόνας, προσφορά των ANEK LINES & Blue Star Ferries, ο κ.Γιώργος Παπαγεωργίου που κέρδισε πέντε διανυκτερεύσεις για 4μελή οικογένεια στα Χανιά στο πολυτελές NONTAS APTS, προσφορά του κ.Χριστινάκη και η κ. Ευαγγελία Μιχελή, η οποία θα απολαύσει ένα διήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη την 2-3 Απριλίου 2020 για την 33η αγωνιστική της euroleague (FENERBAHCE BEKO-OLYMPIACOS PIRAEUS).
 
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ.Δημήτρης Μιχέλης στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την  στήριξή τους προς το Δ.Σ.,  επαίνεσε τους διαιτητές για την επαγγελματική συνείδησή που επιδεικνύουν στις υποχρεώσεις τους και ολοκλήρωσε με την παρότρυνση να παραμείνουν για πάντα ενωμένοι κι αγαπημένοι.
 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στον κ. Γιώργο Πετρόπουλο, φοιτητή και διαιτητή, μέλος του Συνδέσμου για την εισαγωγή του στο τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καθώς και στον κ. Σπύρο Βλάχο, φοιτητή και διαιτητή, πρώην μέλος του Συνδέσμου, για την εισαγωγή του στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.