Στην «Νεα Περιφερεια» στοχευει ο Δημητρης Πετροβιτς (+Βιντεο)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ παρουσίασε το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού του

Την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας, ώστε να βρεθούν λύσεις σε όλα τα ανοιχτά προβλήματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ζήτησε από την Κομοτηνή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Πέτροβιτς.

Παρουσιάζοντας το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του «Νέα Περιφέρεια» στην έδρα της ΠΑΜ-Θ ο κ. Πέτροβιτς έθεσε τους στόχους τους για την επόμενη ημέρα της Περιφέρειας, κάνοντας λόγο για μία Περιφέρεια πραγματικά ευρωπαϊκή και μία ισχυρή τοπική κοινωνία με τα δικά της χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος δεν στάθηκε όπως επεσήμανε σε κούφιες υποσχέσεις, αλλά σε πράξεις και στην επίτευξη των όσων λέγονται, επισημαίνοντας πως το έργο που μέχρι σήμερα, από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου έχει κάνει, να αποτελεί εγγύηση για όλη την Περιφέρεια.

«Αν διεκδικείς με σωστό τρόπο μπορείς να κερδίσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά, καλώντας σε ενεργή συστράτευση όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου ώστε να εργαστούν από κοινού και χτίσουν μια νέα Περιφέρεια.

«Να σηκώσουμε ψηλά ξανά την Περιφέρεια και να της δώσουμε τη θέση που της ανήκει» τόνισε ο ίδιος αναφερόμενος και στον «πόλεμο λάσπης», όπως επεσήμανε, που έχει δεχτεί δίνοντας στους πολιτικούς του αντιπάλους τη δική του απάντηση.

«Τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν» σημείωσε χαρακτηριστικά για να επισημάνει πως «δεν έχω δεχτεί πιέσεις και κανένας δεν μπορεί να με πιέσει. Μόνο ο λαός μπορεί να μου αρνηθεί».

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του «ΠτΘ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.