Στην «μαχη» της Περιφερειας, στο πλευρο του Χρηστου Μετιου, ο καρδιολογος Βασιλης Λουρμπας

Ο τέταρτος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της «Περιφερειακής Αναγέννησης» που ανακοινώθηκε

Άλλον έναν υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο που θα δώσει την «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών στο πλευρό του, με την παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης» ανακοίνωσε δια των social media του ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μέτιος.
 
Ο λόγος για τον γνωστό καρδιολόγο και πρώην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης Βασίλη Λούρμπα ο οποίος, μετά τις υποψηφιότητες των κ.κ. Κώστα Ναλμπάντη, Κατερίνας Ιωαννίδου και Σταύρου Παντελή, έρχεται να αποτελέσει την 4η επίσημη υποψηφιότητα από πλευράς της «Περιφερειακής Αναγέννησης».
 
«Καλωσορίζουμε στην Περιφερειακή Αναγέννηση τον Βασίλη Λούρμπα, έναν διακεκριμένο επιστήμονα και μέχρι πρότινος Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης. Μαζί με τον Βασίλη Λούρμπα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τη Ροδόπη!» έγραψε χαρακτηριστικά στην σχετική ανάρτηση ο κ. Μέτιος.
 
Από ότι φαίνεται ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ έχει επιλέξει την ανακοίνωση ενός προσώπου κάθε ημέρα, επομένως αναμένονται και νέες ανακοινώσεις εντός των επόμενων ωρών. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.