Στην Κομοτηνη ο Σταυρος Θεοδωρακης (+Βιντεο)

Επισκέφθηκε το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, αλλά και το κέντρο της πόλης συνοδεία του δημάρχου Γιώργου Πετρίδη

Από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής ξεκίνησε τις επισκέψεις του στην Κομοτηνή, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης που από χθες πραγματοποιεί περιοδεία στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, συνομίλησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου της πόλης μας αλλά και εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ μετά συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ.Χρήστο Μέτιο, από τον οποίο ενημερώθηκε για τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής, τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της  Περιφέρειας ΑΜ-Θ  και την πορεία του ΕΣΠΑ.

Ακολούθως μετέβη στο δημαρχείο Κομοτηνής, στο οποίο ωστόσο δεν παρέμεινε καθώς συνοδεία του Δημάρχου Κομοτηνής κ.Γιώργου Πετρίδη, επέλεξε να περπατήσει στους δρόμους της πόλης.

Τον κ. Θεοδωράκη συνοδεύουν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ροδόπης του «Ποταμιού» κ. Ιλχάν Αχμέτ και η κ. Κρίνα Μενεσελίδου, στέλεχος του «Ποταμιού» στην Ροδόπη.

Αμέσως μετά ο επικεφαλής του «Ποταμιού» αναμένεται να αναχωρήσει για το Διδυμότειχο, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην ΑΜ-Θ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.