Στην Κομοτηνη ο παλαιμαχος ποδοσφαιριστης Αντωνης Αντωνιαδης

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών κ. Αντώνης Αντωνιάδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αλλά και ένα από τα πρόσωπα τα οποία φλερτάρουν αυτό το διάστημα με τη Ν.Δ για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Β’Αθηνών.

Ο κ. Αντωνιάδης απάντησε σε ερωτήσεις τοπικών δημοσιογράφων αναφορικά με την πορεία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και για τις πρόσφατες επιτυχίες της εθνικής ομάδας.

«Μόνη η εθνική ομάδα πάει καλά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι σε καλή κατάσταση από οργανωτικής πλευράς, από απόψεως γηπεδικών εγκαταστάσεων. Είναι όμως και η νοοτροπία των ανθρώπων που διοικούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνιάδης. Ο ίδιος εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση ότι η κατασκευή των νέων γηπέδων ποδοσφαίρου θα προσδώσει ένα άλλο αέρα στον τομέα του ποδοσφαίρου στην χώρα μας, ευελπιστώντας σε καλύτερες μέρες.


Αναφορικά με την πρόκριση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ σημείωσε ότι δεν πρόκειται για μια τυχαία εξέλιξη «όπως θέλουν κάποιοι να ισχυρίζονται». «Τα παιδιά που παίζουν στην εθνική ομάδα διακατέχονται από αυτοπεποίθηση , σιγουριά κι έχουνε πάρει τον αέρα των συναδέλφων τους των ξένων χωρών γιατί αρκετοί από αυτούς παίζουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οι ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων της Ελλάδας έχουν αποκτήσει μια εμπειρία και συνέθεσαν ένα καλό σύνολο με αποτέλεσμα να έχουν τους τελευταίους αγώνες συνεχείς νίκες».

«Δεν έχει συναποφασιστεί ακόμη αν θα είμαι υποψήφιος με τη Ν.Δ, αυτό θα συμβεί μέσα σε μια εβδομάδα» διευκρίνισε εξάλλου ο κ. Αντωνιάδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις σχέσεις του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ερωτηθείς εξάλλου για την επικείμενη παρουσία του σε εκδήλωση που προτίθεται να οργανώσει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στη Ροδόπη κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης , με θέμα τη βία στα γήπεδα, ο κ. Γιώργος Αντωνιάδης ανέφερε ότι υποχρεώσεις του στο εξωτερικό μάλλον δεν θα του επιτρέψουν να παραβρεθεί.

Ο ίδιος καταλήγοντας στις δηλώσεις του, που παραχώρησε στους χώρους του νέου δικαστικού μεγάρου Κομοτηνής, δεν παρέλειψε να εκφράσει το διαρκές ενδιαφέρον του για την Θράκη ενώ αίσθηση προκάλεσε και η θέση την οποία διατύπωσε ότι «η περιοχή είναι πάρα πολύ παραμελημένη, παντού βλέπω έργα υποδομής και ανάπτυξης εκτός από εδώ».

Νατάσσα Δοσεμετζή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.