Στην εβδομαδα υγειας θα συμμετασχει ο Συλλογος Καρκινοπαθων Ροδοπης «Δυναμη Ψυχης»

Θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Με ευχές για ένα ακόμα πιο δραστήριο 2018 από το ήδη πολύ «γεμάτο» 2017 έκοψαν την βασιλόπιτά τους τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου.
 
Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν και οι μαθητές του Β5 του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής, για τη συγκέντρωση χρημάτων που διατέθηκαν στο σύλλογο με τη δράση «γράμμα στον Αη Βασίλη», που πραγματοποίησαν την περίοδο των Χριστουγέννων.
 

Υγεία, αγάπη και ευτυχία ευχήθηκε στον κόσμο, που γέμισε το κέντρο, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ροδούλα Κοκκινάκη, που σημείωσε πως το 2018 ξεκινούν δυναμικά, και μέσα στο Φεβρουάριο θα πραγματοποιήσουν μια ομιλία σε συνεργασία με τον Στρατό με ομιλητή ένα χειρούργο για τον καρκίνο του μαστού.
 
Ο Σύλλογος ετοιμάζεται να συμμετάσχει και στην εβδομάδα Δημόσιας Υγείας που διοργανώνει η Περιφέρεια την άνοιξη, με καμπάνια για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.
 

Εκεί θα γίνει ομιλία με τη συμμετοχή ουρολόγων της πόλης μας, ενώ έχουν έρθει σε επαφή με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής ώστε να γίνεται, κατά το συγκεκριμένο διάστημα, δωρεάν έλεγχος για όλο τον πληθυσμό της Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.