Στην Εκθεση Ελλαδος Γευση για πρωτη φορα η Περιφερεια ΑΜΘ

Με δικό της περίπτερο προβάλλοντας τις γεύσεις, τον πολιτισμό και τις τουριστικές της προτάσεις

Στην Έκθεση Ελλάδος Γεύση θα βρεθεί τον Μάιο για πρώτη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρουσιάζοντας τις εξαιρετικές γεύσεις της, τον μοναδικό πολιτισμό της και τις απίθανες τουριστικές προτάσεις της.
 
Η Έκθεση Ελλάδος Γεύση πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και προβάλλει τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό της Ελλάδας.
 
Όπως σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης, η Περιφέρεια ΑΜΘ πιστεύει πως η γαστρονομία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τουρισμό, για αυτό και ήδη έχουν συμμετάσχει σε 4 εκθέσεις αγροτικών προϊόντων, και θα βρεθούν το Μάιο στο Περιστέρι για την έκθεση αυτή.
 
«Η έκθεση αυτή είναι πολύ σημαντική, γιατί ο πρωτογενής τομέας μας έχει εξαιρετικά προϊόντα, τα οποία θα πρέπει να διαφημιστούν και προβληθούν» σημείωσε, εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την άποψη πως δύο πράγματα μένουν στον τουρίστα όταν φεύγει από ένα τόπο στη μνήμη, η φιλοξενία των ανθρώπων του και η γαστρονομία.
 
Η Περιφέρεια έχει βγάλει για αυτό το λόγο δημόσια πρόσκληση σε όσους παραγωγούς θέλουν να υποβάλλουν αίτηση, ώστε να φιλοξενηθούν δωρεάν στο περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜΘ, βοηθώντας τους να μειώσουν το κόστος της προβολής τους.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.