Στην Αθηνα για τα σφαγεια Σαπων ο Γ. Σταυριδης

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών θα πιέσει, μαζί με βουλευτές της Ροδόπης, για την επαναλειτουργία τους μετά και την κατάθεση του απαραίτητου φακέλου

Στην Αθήνα για να πιέσει για την επαναλειτουργία των σφαγείων Σαπών, μαζί με βουλευτές της Ροδόπης, θα βρεθεί, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης.
 
Ο κ. Σταυρίδης κατά την ενημέρωσή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας Σαπών για την προσωρινή ανάκληση του Κωδικού, σημείωσε πως ο κύριος λόγος είναι το πρόβλημα που προέκυψε στην Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων, που αφορά την παρουσία του προσωρινού οικισμού των Σαπών σε απόσταση μικρότερη από την απαιτούμενη, παρόλο που εγκαταστάθηκε μετά τη δημιουργία των Σφαγείων.
 
Για αυτό και πρέπει να προσαρμοστούν στην καινούρια νομοθεσία. Τελικά αποφάσισαν να αλλάξουν κατηγορία στα Σφαγεία, κάτι που δεν έχει ουσιαστική διαφορά στη λειτουργία τους, με την κατάθεση του φακέλου να γίνεται το συντομότερο δυνατό.
 
Παράλληλα έχουν συνεννοηθούν με βουλευτές της Ροδόπης, ώστε με την κατάθεση του φακέλου να μεταβεί ο Δήμαρχος στην Αθήνα, και να πιέσουν όλοι μαζί για να γίνει άρση της απόφασης της προσωρινής ανάκλησης, ώστε να επαναλειτουργήσουν τα Σφαγεία το συντομότερο δυνατό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.