Στην 3η φαση του προγραμματος START περασε το kookoonari!

Η πρωτοβουλία που προωθεί το zero waste κίνημα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο

Ακόμη μεγαλύτερο γίνεται το kookoonari, η πρώτη πρωτοβουλία που προωθεί το zero waste κίνημα από την Κομοτηνή, γιατί πέρασε στην 3η φάση του προγράμματος START – Create Cultural Change. Ιδιαίτερα συγκινημένη δηλώνει με ανάρτησή της στο facebook η συντονίστρια του “kookoonari”, κ. Μαρία Στρούμπα και ευχαριστεί εγκάρδια όλους όσους υποστήριξαν το project.

Αναλυτικότερα η ανάρτηση της κ. Μαρίας Στρούμπα:

«Χαίρομαι τόσο πολύ για την μοναδική εμπειρία και νιώθω ευγνώμον για την ειλικρινή υποστήριξη που δείξατε όλοι/ες για την ιδέα μου!

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως:

την Σοφία Πετρίδου, συνεργάτιδά μου σε όλο αυτό το ταξίδι και τους συνεργάτες του project που πιστεύουν στο όραμά του #kookoonari, την iSea, την BEMYFLOWER , την Ecological Recycling Society – Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής και τους χορηγούς μας ΚΤΕΛ Ν Ροδόπης ΑΕ, Παρατηρητής της Θράκης και 2K Project.
Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Kulturbüro Muggenhof – Kulturwerkstatt Auf AEG που φιλοξένησε τις πρώτες δράσεις του #kookoonari στην Γερμανία και το Zero Waste Helden για την συνεργασία στα εργαστήρια που υλοποιήσαμε στην Νυρεμβέργη!

Τέλος ευχαριστώ το START – Create Cultural Change που έδωσε την ευκαιρία στο kookoonari να ανθίσει!

Συγχαρητήρια σε όλα τα project που περπατήσαμε παρέα αυτό το μονοπάτι κι εύχομαι όλα τους να συνεχίσουν δημιουργικά την πορεία τους: share-call / Generation Symbiocene / MindsEye / Drastic / TINOS Guide & Seek / Emerge Pop Up Participatory Museums / Talk Talk Zante / Πίσω από πόρτες κλειστές / The Veggera Project – Βεγγέρα: Γυναικείες κοινότητες ανταλλαγής / FemMap Project / Κοινά υπό κατοίκηση – Commons in Residency / Nisyrio.

Το μέλλον είναι μπροστά μας και απαιτεί να σκεφτούμε διαφορετικά, να δράσουμε ΦΥΣΗκά και… να γίνουμε #kookoonari!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.