Στιγμες χαλαρωσης και διασκεδασης για τους αστυνομικους της Ροδοπης

Στον πρωτοχρονιάτικο χορό των τοπικών ενώσεων αστυνομικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Πρωτοχρονιάτικος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης και την Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Ν. Ροδόπης, στο κέντρο διασκέδασης «Ποσειδώνιο» την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.
 

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Κομοτηναίων κ. Γεώργιος Πετρίδης, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο Υποδιοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Χρήστος Σταμπουλής, ο Αντιπρόεδρος Θεμάτων Μελετών και Επιμόρφωσης Αστυνομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Σταύρος Μπαλάσκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απόστολος Μούρτης, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Νομού Ξάνθης κ. Πέτρος Χατζηαντωνίου, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ. κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου και ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τοπική Διοίκηση Ξάνθης κ. Χρήστος Ιωαννίδης.
 

Την τελετή κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικούς.
 
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών σε ανακοίνωσή τους «ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό, καθώς επίσης το Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Ροδόπης, το «night club OMNIA» και το καφέ μπαρ «SQUARE» για τα δώρα που προσέφεραν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.