Στη θεση του το «τρενακι» του Αλσους της Αγιας Παρασκευης

Αρμόδια συνεργεία τοποθέτησαν χθες τα ηλεκτρονικά παιχνίδια στον πάρκο

Κοντεύουμε στα τέλη του Απρίλη, και όπως έχουμε ήδη καταγράψει στον «ΠτΘ» εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και τις θερμοκρασίες, γονείς και παιδιά επισκέπτονται σε κάθε ευκαιρία την παιδική χαρά στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής.
 

Οι προετοιμασίες από την πλευρά της δημοτικής αρχής για τον καθαρισμό και τη γενικότερη προετοιμασία του πάρκου βρίσκονται ακόμα στα πρώτα τους βήματα, δειλά ομολογουμένως αλλά υπαρκτά, ωστόσο, όπως κατέγραψε χθες ο φακός του «ΠτΘ», οι μικροί μας συμπολίτες θα είναι οι πρώτοι που θα χαρούν το εν λόγω σημείο της πόλης, καθότι πέραν της παιδικής χαράς θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους και το τρενάκι και τα λοιπά ηλεκτρονικά παιχνίδια που τοποθετούνται «παραδοσιακά» στον χώρο κάθε χρόνο.
 

Ο φακός του «ΠτΘ» πέτυχε τα αρμόδια συνεργεία στη φάση της τοποθέτησης των παιχνιδιών έμπροσθεν του αναψυκτηρίου του πάρκου, την έναρξη λειτουργίας του οποίου, όπως αντίστοιχα και του υπαίθριου καφέ του ξενοδοχείου «Δημόκριτος» αναμένουμε όπως κάθε χρόνο με ανυπομονησία.
 
Οι πληροφορίες μας δε λένε πως τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το αναψυκτήριο βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας του, επομένως η έναρξη και της φετινής περιόδου λειτουργίας του δεν θα αργήσει πολύ.
 
Εν αναμονή λοιπόν… κυρίως του καθαρισμού του πάρκου ! Ν.Β.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.