Στη Μοσχα για παγκοσμιο πρωταθλημα πολεμικων τεχνων δυο προπονητες του Γιν Γιανγκ

Την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου διεξήχθη στη Μόσχα το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα International Martial Arts Stenka ανδρών – γυναικών. Εκτός από την διοργανώτρια χώρα, Ρωσία, συμμετείχαν στο πρωτάθλημα 20 χώρες.
 
Από την Ελλάδα και μόνο από τον Αθλητικό Σύλλογο Γιν Γιανγκ, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Valeriy Maistronoy βρέθηκαν στη Μόσχα οι προπονητές του αθλητικού συλλόγου κ. Δήμητρα Μουσχάκη και Ευθύμιος Δημητρακόπουλος.
 

Οι δύο προπονητές παρακολούθησαν το τεχνικό σεμινάριο στο οποίο, εκτός των άλλων διδασκόντων, δίδαξε και ο Ιάπωνας πρωταθλητής ΜΜΑ, Matsune Ryota ενώ την Κυριακή 30 Οκτωβρίου διαιτήτευσαν στο Stenka World Senior Champoionship 2016.
 
Οι προπονητές του Γιν Γιανγκ γύρισαν στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όλη διοργάνωση, τόσο αθλητικά, από την συμπεριφορά αθλητών και θεατών κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος, από το κατάλληλο στάδιο για πολεμικές τέχνες, κατασκευασμένο αποκλειστικά για αυτό το σκοπό όσο και από την άψογη φιλοξενία, που περιλάμβανε έως και ξενάγηση στη χιονισμένη πόλη της Μόσχας και παραδοσιακά μπαλέτα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.