Στη «χαρα» της Αγγελικης Βαγια και του Γιαννη Αποστολοπουλου, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξανα

Ο γάμος τους αφορμή για reunion

Να λοιπόν που όλα έχουν την ώρα τους, τελετές και μυστήρια δηλαδή όπως οι γάμοι, μαζί τους όμως πολλές φορές η «χαρά»  ─ο γάμος κατά την παράδοση─ γίνεται αφορμή  και για πολλές άλλες χαρές.
 
Όπως συνέβη με τον γάμο της συμβολαιογράφου σήμερα, πτυχιούχου της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αγγελικής Βάγια, που τελέστηκε την πρώτη του  Σεπτέμβρη στον Χολαργό. Γιατί η Αγγελική τυχαίνει να ανήκει σε μια γενιά νομικών καθόλου τυχαία. Ο γάμος της έτσι με τον Γιάννη Αποστολόπουλο έγινε αφορμή για ένα «επαναστατικό», στην κυριολεξία, reunion, αφού συναντήθηκε μια γενιά πτυχιούχων της Νομικής μας, που έγραψε τη δική της ιστορία, και συνεχίζει να τη γράφει.
 

Η Αγγελική ήταν συμφοιτήτρια λοιπόν με πρωταγωνιστικές σήμερα προσωπικότητες, όπως ο αγαπημένος μουσικός και συνθέτης Κώστας Λειβαδάς, ο δικός μας λατρεμένος τραγουδιστής και μέλος των “Magic de spell”, «Παρατηρητής»  στα νιάτα του, και επιφανής νομικός σήμερα Γιώργος Λαγγουρέτος,  η αγαπημένη συγγραφέας της γενιάς της Ειρήνη Κανακάκη, που το τρυφερό μυθιστόρημά της «Άσε με να καπνίσω το δάκρυ σου», είναι στο μαξιλάρι μας ακόμη, και η «δική μας», εσαεί Κομοτηναία, τελωνειακός και συνεργάτης του ΔΠΘ Βάσω Θεολόγη, στην οποία οφείλεται και το φωτογραφικό ρεπορτάζ.
 

Ένας γάμος, μια «χαρά», μία συνάντηση με πολλές χαρές και ακόμη πολύ περισσότερες αφηγήσεις για τα παιδιά που από τους πρώτους σταθμούς της προσωπικής τους ζωής υπήρξε η Κομοτηνή, ένας μόνο από τους σταθμούς απ’ όσους στη συνέχεια τους οδήγησε η ζωή που προχωρά στο χρόνο μαζί τους…
 
Ευχές, στην Αγγελική και στον Γιάννη, να ζήσουν ευτυχισμένοι και να είναι καλορίζικοι, στην κουμπάρα τους, τη δικηγόρο Πατρών Φωτεινή Γούργουρα να τους χαίρετε, στον Κώστα Λειβαδά να υιοθετήσει το «μήνυμα της ανθοδέσμης», στον Γιώργο να χορεύει ζεϊμπέκικα, στην Ειρήνη να «καπνίσει» χαρές και από το θέατρο και στη Βάσω, με τη δική της πορεία πάντοτε, ό,τι επιθυμεί…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.