Σταθερες οι υιοθεσιες στο κυνοκομειο Κομοτηνης παρα τον κορωνοιο

42 υιοθεσίες πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα το Νοέμβριο, με ενδιαφέρον τόσο από την Ροδόπη όσο και από όλη την Ελλάδα

Συνεχίζει να είναι μεγάλο το ενδιαφέρον για τις υιοθεσίες από το Κυνοκομείο του Δήμου Κομοτηνής, το οποίο συνεχίζει, παρά τους περιορισμούς που έχει φέρει ο κορωνοϊός, να βρίσκει οικογένειες στους τετράποδους φιλοξενούμενούς του.

Άλλωστε οι υιοθεσίες βοηθούν αφενός στην αποσυμφόρηση της δομής, αλλά και στην ενίσχυση της φιλοζωικής συνείδησης στην Κομοτηνή. Βέβαια τα αδέσποτα του κυνοκομείου δεν υιοθετούνται μόνο στην περιοχή μας, αλλά υιοθεσίες πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Να υπενθυμίσουμε πως τα υιοθετημένα αδέσποτα δίνονται στειρωμένα, αποπαρασιτωμένα, με τσιπάκια, καθώς και έτοιμα βιβλιάρια υιοθεσίας.

Επίσης τα στελέχη του κυνοκομείου τους πρώτους μήνες μετά την υιοθεσία δίνουν συμβουλές στους νέους ιδιοκτήτες, και βοηθούν όπου χρειαστεί ώστε να γίνει ομαλότερα η μετάβαση.

Σύμφωνα με τα στελέχη του Κυνοκομείου, οι υιοθεσίες συνεχίζουν δυναμικά και τον Νοέμβριο, χωρίς να έχουν επηρεαστεί ιδιαίτερα από την καραντίνα.

Έτσι μέχρι τώρα έχουν γίνει 42 υιοθεσίες, ένας αριθμός που λίγο πολύ ανταποκρίνεται στο μέσο όρο των αδέσποτων που βρίσκουν σπίτι κάθε μήνα.

Ελπίζουν δε πως θα συνεχιστεί το ενδιαφέρον και τους επόμενους μήνες, βοηθώντας τα αδέσποτα που φιλοξενούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.