Σταθερα διεθνεις οι Κυκλωπειες διαδρομες

Για 7η συνεχή χρονιά η Μαρώνεια θα αποτελέσει προορισμό για μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα αλλά και τη Βουλγαρία και την Τουρκία

Επιστρέφουν για έβδομη χρονιά οι Κυκλώπειες διαδρομές, τις οποίες διοργανώνει ο Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής, στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις της Μαρώνειας, από την Παρασκευή 25 μέχρι την Κυριακή 27 Αυγούστου.
 
Η εκδήλωση, η οποία γίνεται πλέον παράλληλα με την 2η Επίσημη Συγκέντρωση Γυναικών Μοτοσικλετιστριών, είναι η 7η συνεχόμενη χρονιά που γίνονται οι διαδρομές, οι οποίες, σημειώνει η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννα Πουρνάρα, συγκεντρώνουν σημαντικό ενδιαφέρον τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων.
 
Όπως ανέφερε, ήδη για την διοργάνωση έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον σύλλογοι αλλά και μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα, όχι μόνο από τη Βόρεια, κάτι που δείχνει ότι η επιτυχία τους πλέον έχει αρχίσει να εξαπλώνει τη φήμη τους.
 
Επίσης για ακόμη μια χρονιά θε έρθουν στην περιοχή μας λάτρεις της μηχανής από τη Βουλγαρία και τη Τουρκία, που πλέον φαίνεται ότι έχουν γίνει μόνιμοι θαμώνες της περιοχής, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και συμμετοχές από ακόμα περισσότερες χώρες της Βαλκανικής και όχι μόνο.
 
«Τα μηνύματα που παίρνουμε φέτος είναι πάρα πολλά και κάθε χρόνο βλέπουμε μια αυξητική τάση στην εκδήλωση» σημείωσε η κ. Πουρνάρα, επισημαίνοντας πως είναι πολλοί που έχουν μάθει πλέον τις διαδρομές και τις περιμένουν.
 
Όσο για το πρόγραμμα, περιλαμβάνει λαϊκή βραδιά την Παρασκευή 25 Αυγούστου, πρώτη μέρα των διαδρομών, μαζί με διαγωνισμό καραόκε, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν μοτοκαλλιστεία, μαζί με ροκ βραδιά μουσικής.
 
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στο Αρχαίο Θέατρο της Μαρώνειας, τον Άγιο Χαράλαμπο και σε όλη την ακτή μέχρι τη Μάκρη, ενώ σε όλο το τριήμερο θα πραγματοποιούνται διάφορα χάπενινγκ. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.