Σταση ουδετεροτητας απο τον Σπαρτακο στον Β’ γυρο των εκλογων

Κ. Καραΐσκος: «Ο ρόλος μας θα είναι την επόμενη μέρα ο ίδιος»

Στάση ουδετερότητας θα κρατήσει ο Σπάρτακος κατά την επαναληπτική ψηφοφορία της ερχόμενης Κυριακής στον δήμο Κομοτηνής. Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Κώστας Καραΐσκος καλεί τους ψηφοφόρους της δημοτικής παράταξης να πράξουν κατά συνείδηση τονίζοντας πως «ο ρόλος μας θα είναι την επόμενη μέρα ο ίδιος, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα».
 
Συγκεκριμένα ο κ. Καραΐσκος αναφέρει πως «εν όψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης, μεταξύ Γ. Γκαράνη και Α. Γραβάνη, για την ανάδειξη του δημάρχου Κομοτηνής, επαναλαμβάνουμε την σταθερή μας ουδετερότητα. Ως Παράταξη Πολιτών που αντιπροτείνει την δημοκρατία αντί της κομματοκρατίας, εννοείται πως εμπιστευόμαστε κάθε φίλο και ψηφοφόρο μας να κάνει όποιαν επιλογή προτιμά. Είτε αυτή θα είναι λευκό/αποχή είτε προτίμηση σε κάποιον από τους δύο υποψηφίους».
 
Παράλληλα ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως «ο ρόλος μας θα είναι την επόμενη μέρα ο ίδιος, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, υπέρ του κοινού συμφέροντος και της κοινής λογικής, πέρα από ψευτοδιαφορές δήθεν ιδεολογικού περιεχομένου».
 

Κώστας Καραΐσκος
Επικεφαλής του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.