Σταση αναμονης απο τον εμπορικο κοσμο της Ροδοπης

Πρώτα η συνάντηση με θεσμικούς για τα διόδια της Μέστης μετά οι κινητοποιήσεις

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον εμπορικό κόσμο της Ροδόπης ότι η αγορά θα παραμείνει ανοιχτή στις 31 Οκτωβρίου εξέδωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης.
 
Να θυμίσουμε ότι στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης φορέων, που έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να αποφασιστεί η στάση και η μορφή των κινητοποιήσεων, που θα πραγματοποιηθούν σε Ροδόπη και Έβρο ως μορφή αντίδρασης στην προκήρυξη από την Εγνατία Οδό ΑΕ της δημιουργίας σταθμού διοδίων στη Μέστη, οι φορείς αποφάσισαν μια εκ των μορφών αντίδρασης να είναι το κλείσιμο των αγορών Ροδόπης και Έβρου την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, ημερομηνία κατά την οποία αντιπροσωπεία των δύο τοπικών κοινωνιών θα έχει στην Αθήνα σειρά συναντήσεων με θεσμικούς στην κατεύθυνση ανατροπής της απόφασης.
 
Τηρώντας στάση αναμονής για τα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων η διοίκηση της ΟΕΒΕΣ αποφάσισε να αναβάλει το κλείσιμο της αγοράς της Ροδόπης για χρόνο μεταγενέστερο όταν και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των συναντήσεων. «Οι οποίες κινητοποιήσεις πραγματοποιηθούν, για το ζωτικής σημασίας θέμα των διοδίων, θα συναποφασισθούν από τους αρμόδιους φορείς μετά τα αποτελέσματα των συναντήσεων στην Αθήνα» διευκρινίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΟΕΒΕΣ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.