Στ. Σακελλιων: «Το χειροκροτημα μιας κυβερνησης προς το ΕΣΥ ειναι οι πολιτικες της και οχι τα επικοινωνιακα τεχνασματα»

Κριτική από τον Συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Κριτική στη μεταχείριση που επιφυλάσσει η κυβέρνηση στο προσωπικό των νοσοκομείων ασκεί ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σε γραπτή του δήλωση.
«Αν κάτι φάνηκε με τον πλέον σαφή τρόπο στο καιρό αυτής της κρίσης είναι η αξία του ΕΣΥ» τονίζει αρχικά ο κ. Σακελλίων και συμπληρώνει: «να θυμίσουμε ότι η Ν.Δ. λίγο πριν από την κρίση ετοιμαζόταν να βάλει μέσα στο ΕΣΥ τους ιδιώτες. Να θυμίσουμε ότι αιφνιδιαστικά άλλαξε τον χαρακτήρα του νέου νοσοκομείου της πόλης και από δημόσιο το έκανε ιδιωτικού δικαίου. Να θυμίσουμε ότι και μέσα στην κρίση χαρακτήριζε ως λαϊκισμό το αίτημα για  τους μόνιμους διορισμούς στο ΕΣΥ. Να θυμίσουμε ότι το προσωπικό των νοσοκομείων κάνει εφημερίες λόγω ιού και ξεπερνά το πλαφόν που ορίζει ο νόμος για τις εφημερίες. Αποτέλεσμα; Αρνείται να πληρώσει τις παραπάνω εφημερίες αυτών που η ίδια αποκαλεί ήρωες».

Όπως ξεκαθαρίζει ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης «αν υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Ν.Δ. μεταξύ άλλων είναι η υπεράσπιση του ΕΣΥ στην πράξη. Γιατί εμείς ζητάμε ένα δημόσιο σύστημα υγείας που όλοι οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση χωρίς προϋποθέσεις και θα παρέχει υψηλού επιπέδου παροχές ώστε να είναι πάντα η πρώτη επιλογή του πολίτη. Γιατί το χειροκρότημα μιας κυβέρνησης προς στο προσωπικό του ΕΣΥ είναι οι πολιτικές της και όχι τα επικοινωνιακά τεχνάσματα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.