Στ. Σακελλιων: «Τα “λουδοβικεια” συνδρομα εχουν και σοβαρες επιπτωσεις»

Μομφές του Συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης προς τη διοίκηση της περιφέρειας για την αποχώρηση των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων από το πρόσφατο ΠΣ

Πυρά κατά της διοίκησης της περιφέρειας εξαπολύει ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων με αφορμή την πρόσφατη αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από το περιφερειακό συμβούλιο. Μέσω γραπτής του δήλωσης ο κ. Σακελλίων κατηγορεί τη διοίκηση για αλαζονική συμπεριφορά και «λουδοβίκεια» σύνδρομα τονίζοντας πως «η εμμονή της σε μονοπαραταξιακές λογικές ουσιαστικά οδηγεί την περιφέρεια σε στασιμότητα».
 
Αναλυτικά η δήλωσή του:
 
«Η αποχώρηση των συμβούλων της αντιπολίτευσης από το πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο καθώς και οι εντάσεις που υπάρχουν στο κορυφαίο αιρετό όργανο της περιφέρειάς μας ουσιαστικά αναδεικνύουν ένα μείζον θέμα λειτουργίας του οργάνου με ευθύνη της διοίκησης Μέτιου.  Η αντιπολίτευση σύσσωμη αποχώρησε επειδή η διοίκηση ήθελε να στελεχώσει επιτροπές της περιφέρειας με μονοπαραταξιακές επιλογές. Είναι πρόδηλο ότι η αλαζονική αυτή συμπεριφορά υπονομεύει την δημοκρατική λειτουργία του οργάνου. Σε κάθε περίπτωση η λογική της διοίκησης απέχει πολύ από το πνεύμα συνεννόησης που ουσιαστικά θέτει το νέο νομικό πλαίσιο της απλής αναλογικής. Τα προβλήματα της περιφέρειας είναι πολλά, οι πολίτες περιμένουν λύσεις.  Εξ αντικειμένου όταν υπάρχει δυσλειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου αυτοί που επωμίζονται το κόστος  στην ζωή τους είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Η διοίκηση της περιφέρειας οφείλει να λειτουργήσει προς όφελος όλων των πολιτών και να σεβαστεί το πνεύμα και το γράμμα του νόμου. Η εμμονή της σε μονοπαραταξιακές λογικές ουσιαστικά οδηγεί την περιφέρεια σε στασιμότητα. Τα “λουδοβίκεια” σύνδρομα έχουν και σοβαρές επιπτώσεις».
 

 
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.